Οδικώς παρά τα προβλήματα στο Νόβισαντ

“Μετακομίζει” στη Σερβία το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Άρη. Συγκεκριμένα θα βρίσκεται το τριήμερο 5-7 Οκτωβρίου στο Νόβισαντ, ώστε να συμμετάσχει στο τουρνουά που θα γίνει στη μνήμη του Ζάρκο Πέτροβιτς.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάτση αναχώρησε σήμερα οδικώς για τη Σερβία ενώ υπάρχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Κυριακίδης είναι ο μόνος, που δεν ακολούθησε την αποστολή, καθώς ταλαιπωρείται από μία θλάση στους κοιλιακούς, που «κληρονόμησε» στο ματς της Τρίτης με την Λαμία.

Πρώτος αντίπαλος του Αρη είναι το απόγευμα της Παρασκευής (5/10, 20:00 ώρα Ελλάδας) η Βοϊβοντίνα, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Ντούπνιτσα-Μπουντβάνσκα (18:00).

Μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Σερβία, θα γίνει εκ νέου μια συζήτηση για το οικονομικό το οποίο τέθηκε πριν από το ταξίδι σε γνώση της κιτρινόμαυρης διοίκησης, η οποία και προσπαθεί να δώσει λύσεις.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά ο Γιώργος Γιάτσης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του, μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague.

To Top