Οδός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο Μάντσεστερ

Ο 71χρονος τεχνικός, ο οποίος έζησε τεράστιες επιτυχίες στα 26 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν αποσυρθεί τον περασμένο Μάιο, είχε την τεράστια τιμή το απόγευμα της  Δευτέρας (14/10) να κάνει τα “αποκαλυπτήρια” ενό δρόμου, ο οποίος από “Water’s Reach” μετονομάστηκε σε “Sir Alex Ferguson Way”.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

“Αποτελεί προνόμιο και τιμή να δίνεται το όνομά μου σε έναν δρόμο. Δεν περιμένεις τέτοια πράγματα εν ζωή”, τόνισε ο θρυλικός προπονητής των “κόκκινων διαβόλων” με τα 38 τρόπαια, λίγο πριν γίνουν τα “αποκαλυπτήρια” μπροστά σε φίλους, συγγενείς και μίντια, και συνέχισε:

“Συμπυκνώνει πιθανότατα τα τελευταία 26 χρόνια, ερχόμενος σε μία μεγάλη ομάδα και την όλη ιστορία που γράφτηκε. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι για μένα, που τελειώνει σήμερα με την ονομασία Sir Alex Ferguson Way που δίνεται σε αυτόν τον δρόμο.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτό και είμαι υπερήφανος και για όσους σχετίζονται με αυτό το σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που με κάλεσε εδώ πριν από 26 χρόνια.

Ήταν μία φανταστική ανέλιξη στη ζωή μου και μία πρόκληση που αποδέχτηκα. Ευχαριστώ όλους όσους είναι εδώ, όλους τους φίλους μου, την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου, το αφεντικό!”.

Πηγή: sport24.gr

To Top