ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οικογένεια στην πράξη, όχι στα λόγια! Η ανδρική ομάδα στο πλευρό των εφήβων!

Το εφηβικό τμήμα δεν ήταν… μόνο του χθες στην Μίκρα, στον – επί της ουσίας – τελικό του φάιναλ φορ της ΕΚΑΣΘ. Στο πλευρό της ομάδας του Δημήτρη Μπουσβάρου ήταν η ανδρική ομάδα, που στήριξε με την παρουσία της την προσπάθεια των εφήβων!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής να νιώθουν μέλη της οικογένειας του Άρη. Χθες στη Μίκρα οι πρωταθλητές Θεσσαλονίκης κοιτούσαν στις εξέδρες και έβλεπαν… Άρη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Χάρης Παπαγεωργίου, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Θωμάς Ντούλης, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ, Άκης Παρταλίδης, το μέλος της διοίκησης Τάσος Μωϋσιάδης ήταν όλοι εκεί!

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του, Σάββας Καμπερίδης, Βαγγέλης Σπυρίδης και Δημήτρης Βαρβούνης ήταν εκεί, όπως και οι Παναγιώτης Μπουντοβίνος και Θόδωρος Αλεξιάδης.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Βασίλης Χρηστίδης, ο Στράτος Βουλγαρόπουλος ήταν εκεί και στήριξαν την προσπάθεια των εφήβων του Άρη, γιατί ο Άρης είναι μια οικογένεια. Στην πράξη, όχι στα λόγια!

To Top