ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικογενειακές επισκέψεις… ψυχολογίας για Μάνου Γκαρθία και σταδιακή επιστροφή στα ματς

Χαμόγελα και ικανοποίηση στη χθεσινή προπόνηση του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει τον Μάνου Γκαρθία να συμμετέχει σε κομμάτια του προγράμματος. Βέβαια ακόμη υπάρχει αρκετός δρόμος για να γίνει σωστά η επιστροφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Μετά τη διορθωτική επέμβαση στο γόνατο, τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ισπανός μέσος βρίσκεται σε στάδιο αξιολόγησης από το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας και περιμένει το “πράσινο φως” για να μπει ξανά στο γήπεδο. Ο ίδιος περισσότερο έχει να διαχειριστεί το… πνευματικό κομμάτι της επιστροφής σε πλήρη δράση.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα βιαστεί να τον ρίξει κατευθείαν στα βαθιά. Η επιστροφή του θα γίνει σταδιακά με κάποια λεπτά συμμετοχής και στην πορεία θα πάρει περισσότερο χρόνο και δεν αποκλείεται ακόμα και φανέλα βασικού αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, με ένα πρόγραμμα… βουνό που περιμένει τον Άρη.

Ο Μάνου Γκαρθία πάντως από χθες δέχθηκε οικογενειακές… επισκέψεις. Οι γονείς ταξίδεψαν από την Ισπανία και θα περάσουν μαζί του το διάστημα των γιορτών, μια παρουσία που αναμένεται να έχει και ψυχολογική σημασία για τον Μάνου Γκαρθία σε αυτή την μεταβατική περίοδο.

To Top