Οικογενειακή… ατμόσφαιρα και Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4 (video)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 4-0 τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και ουσιαστικά έκλεισε θέση από τώρα για τα ημιτελικά, περιμένοντας να μάθει τους αντιπάλους του. Χωρίς κίτρινη ολοκληρώθηκε το ματς.

Οι Νάσμπεργκ (8’), Σάστρε (22’), Μάρκος Αντόνιο (69’) κι Αντρίγια Ζίβκοβιτς (78’) τα γκολ του ΠΑΟΚ, που έχασε και πέναλτι με τον Μπράντον Τόμας στο 60’.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μία μοναδική ευκαιρία με τον Μούργο στο 6ο λεπτό για να προηγηθούν, όταν από λάθος πάσα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς ο επιθετικός του Πανσερραϊκού βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως γλίστρησε την τελευταία στιγμή πριν εκτελέσει.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)
Κίτρινες: –

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Θυμιάνης, Διαμαντής (61’ Μπέργκστρεμ), Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα (61’ Στάικος), Οικονόμου, Μούργος (73’ Τομάς), Σοφιανός (46’ Ουάρντα), Μασκανάκης, Γούλερι (61’ Μπετανκόρ).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου):  Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (79’ Κετζιόρα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (79’ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (70’ Τάισον), Αντρ. Ζίβκοβιτς (79’ Μουργκ), Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (70’ Τζίμας).

To Top