Οικογενειακή… ισοπαλία (3-3)

Ισόπαλο 3-3 έληξε το οικογενειακό διπλό μεταξύ της Κ-17 και της Κ-20, σε ένα παιχνίδι όπου οι νεαρότεροι ποδοσφαιριστές των “κίτρινων” προηγήθηκαν με 2-0, το οποίο κατάφεραν να διατηρήσουν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Τελικά, όμως, η αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή.

Σκόρερ για το συγκρότημα του Τάσου Θέου ήταν οι Γραμπής, Πασχαλίδης και Παπουτσής, ενώ για το αντίστοιχο του Νίκου Πασσιαλή, ο οποίος χρησιμοποίησε όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν με τον Εργοτέλη, οι Παλιάτσος, Ψυχογιός και Γιαννακιτσίδης.

Για την Κ-20 αγωνίστηκαν οι Μαντζάρης (K-17), Τσιλόπουλος, Τουλκερίδης, Μούτσα, Αντωνιάδης, Γιαννακιτσίδης, Παναγάκης, Ψυχογιός, Παλιάτσος, Τσιπούρας, καθώς και οι Σουνάς και Λένος, που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τους Κρητικούς.

Για την Κ-17 στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος (Κ-20), Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Μήτρου, Λεμονής, Βαλαής, Βαρότσης, Ζήσης, Πασχαλίδης και Ιγνατίδης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κιβρακίδης, Τσιπούρας, Μαρινόπουλος, Χατζηνικολάου, Παπουτσής, Αλταλίκης, Χολογγούνης, Βασιλούδης, Μπέκας και Τόπτσης.

Αμφότεροι οι προπονητές των δύο κίτρινων τμημάτων συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τις αναμετρήσεις του σαββατοκύριακου. Η Κ-20, μετά την ισοπαλία με 1-1 της περασμένης αγωνιστικής, αντιμετωπίζει το Σάββατο στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τον ΠΑΟΚ, ενώ η Κ-17 αντίστοιχα, φιλοξενεί την Κυριακή την Κέρκυρα, επιδιώκοντας έπειτα από δύο εβδομάδες αποχής από την επίσημη αγωνιστική δράση, να δώσει συνέχεια στο φετινό θετικό της ξεκίνημα.

To Top