Οικονομίδης στο PRESSARIS: “Μονόδρομος η αξιοποίηση των νέων παιδιών του Άρη”

Ο Κώστας Οικονομίδης επέστρεψε στο Κλεάνθης Βικελίδης, το γήπεδο, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα κι ανδρώθηκε φορώντας τη φανέλα με το “θεό του πολέμου” στο στήθος.

Όπως είναι γνωστό ανέλαβε υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, τόσο των ομάδων Κ20, Κ17 όσο και των ακαδημιών. Μιλώντας στο PRESSARIS τόνισε χαρακτηριστικά ότι: “Είναι μεγάλη χαρά να εργαστώ για τον Άρη σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας χώρο. Ας μην ξεχνάμε ότι και γω προέρχομαι από τις ακαδημίες του Άρη κι δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτές και στην αξιοποίησή τους.

Ευελπιστώ ότι με επιμελημένη και προσεγμένη δουλειά και λειτουργία, ο Άρης θα είναι σε θέση να αντλήσει από τη δεξαμενή του, τα δικά του παιδιά. Αυτός είναι άλλωστε και μονόδρομος, όχι μόνο για αγωνιστικούς, αλλά και για οικονομικούς λόγους, όχι μόνο ειδικά για τον Άρη. Βλέπουμε τι γίνεται ακόμη και στα μεγάλα και πλούσια κλαμπ όλου του πλανήτη, όπου ρίχνουν μεγάλο βάρος στις υποδομές”.

Σχετικά με το κίνητρο που του δόθηκε να πει το “ναι” στην πρόταση του Άρη είπε: “Η δυνατότητα ανάδειξης κι αξιοποίησης των ταλέντων του συλλόγου είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Να βλέπουμε όλοι τα παιδιά του Άρη να στελεχώνουν με επιτυχία τη μεγάλη ομάδα. Έχω μια πρώτη εικόνα για το υλικό, υπάρχει ταλέντο, αλλά μας περιμένει πολλή δουλειά, για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν”.

Για τη συνεργασία με τον Γιάννη Χατζηνικολάου είπε ότι: “Θα έχουμε επαφές και συζητήσεις, θα υπάρχει ενημέρωση και συνεργασία σίγουρα, όπως και με τον Δημήτρη Μούτα. Ακόμη όμως, πρέπει να ενημερωθώ πλήρως, πριν μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, για όλα τα τμήματα και τη στελέχωσή τους”.

To Top