Οικονομικά και ηθικά “χαμένος” ο Άρης από την υπόθεση Μήτογλου…

Ουδέν νεότερο προέκυψε στην υπόθεση Μήτογλου μετά την ανακοίνωση του Γουέικ Φόρεστ ότι εντάσσει τον 18χρονο φόργουορντ στο ρόστερ του. Από την ΚΑΕ αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι πως υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να μεταπειστεί ο παίκτης…

Εφόσον και ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπόρεσε να πείσει τον Μήτογλου να παραμείνει στην ομάδα, αυτό που θα επιδιώξει ο Άρης είναι να έχει την λιγότερη δυνατή… χασούρα. Έδωσε πέρσι 15.000 ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη από τα Αστέρια, οφείλει άλλα 35.000 ευρώ στην ακαδημία μπάσκετ του Θόδωρου Ροδόπουλου και θα πρέπει να υπάρξει κάποια συμφωνία με κάποιο τρόπο ώστε μην βγει χαμένος από αυτή την ιστορία.

Να διατηρήσει τα δικαιώματα του παίκτη, ακόμα και στην Ελλάδα ή την Ευρώπη είναι μια συμφωνία πολύ εύθραυστη, διότι κανένα δικαστήριο δεν πρόκειται να δικαιώσει τον Άρη, αν ο παίκτης δεν την τηρήσει. Είναι 18 ετών και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει την συνέχεια της καριέρας του.

Ο Μήτογλου θα μπορούσε ακόμα και σήμερα να πάει σε όποια ομάδα ήθελε να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ χωρίς να πάρει ευρώ ο Άρης, συνεπώς είναι μάλλον μάταιο να λέγεται ότι μπορεί να κρατήσουν οι κίτρινοι τα δικαιώματά του. Μόνο αν ο ίδιος ο Μήτογλου το θέλει αυτό, μπορεί να συμβεί.

 

To Top