ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οικονομική ανάσα από χορηγίες, έκλεισαν αρκετές εκκρεμότητες της ΚΑΕ Άρης

Η προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ Άρης συνεχίζεται, με τις εκκρεμότητες και τα «μέτωπα» να είναι αρκετά…

Τις προηγούμενες μέρες πάντως, έγινε η εισροή ενός αρκετά σημαντικού ποσού από τις συνεργαζόμενες χορηγίες. Ήταν μια οικονομική ανάσα που έκλεισε με επιτυχία αρκετές από τις εκκρεμότητες.

Την ίδια ώρα, όπως έχει αναφέρει το PRESSARIS, η ΚΑΕ Άρης περιμένει την ακριβή ενημέρωση για την υπαγωγή ενός μεγάλου ποσού σε ρύθμιση.

Ένα ποσό που είναι περίπου 1,1 εκατ. ευρώ αναμένεται να μπει σε ρύθμιση πολλών δόσεων, που θα δώσει μεγάλη ανάσα στον Άρη. Αυτό σημαίνει ό,τι η μηνιαία δόση που είναι πάνω από 50.000 ευρώ μπορεί να πέσει και κάτω από τις 20.000. Θα πρόκειται φυσικά για μια τεράστια ανάσα για τον σύλλογο και φυσικά μια μεγάλη επιτυχία του νομικού και λογιστικού επιτελείου της ομάδας.

Την τελική ενημέρωση θα έχει ο Χάρης Παπαγεωργίου από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, ώστε να ενημερωθεί ακριβώς για την αποπληρωμή και τις δόσεις που θα μπουν αυτά τα χρέη, ανάλογα με την ερμηνεία της ρύθμισης για τις δόσεις που  μπορούν να μπουν.

Λόγω πάντως του Αυγούστου, όπου οι… ρυθμοί πέφτουν στο δημόσιο, αλλά και της νέας ακόμη τάξης πραγμάτων στα αρμόδια υπουργεία και τις υπηρεσίες, μετά τις εκλογές, όλα δείχνουν ότι αυτή η ενημέρωση θα πάει για μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

To Top