ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονομικός απολογισμός: “Εφτασε τα 2.5 εκ. ευρώ η ζημία, μας εκβίαζαν οι παίκτες για το ban”

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, τοποθετήθηκε και αναφορικά με τις λύσεις των ban, αλλά και την ζημία που υπέστη η ΠΑΕ Άρης από την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

Πέσαμε έξω οικονομικά, όλες οι ομάδες έπαθαν ζημιά, αλλά ο Άρης ήταν ο πιο άτυχος. Μαζί με το κόψιμο της Nova που ήταν κοντά στο 20% και δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε κι έπρεπε σαν συνεργάτες να είμαστε δίπλα της, έφτασε τα 2,5 εκατ. Ευρώ. Μας έβγαλε εκτός προγραμματισμού, αλλά με κάποιες ΑΜΚ αντεπεξέλθαμε και τελείωσε η  χρονιά ομαλά.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πληρώσουμε 1,2 εκατ. Ευρώ για τα εγκλήματα που έχουν κάνει προηγούμενες διοικήσεις. Ξέρετε καλύτερα από μένα ποιοι φταίνε. Εκτός από αυτούς που ξέρετε, υπάρχουν κι άλλα πράγματα να τρελαίνεσαι. Είχε δεδουλευμένα για 60.000 ευρώ και να του έχουν βάλει 300.000 ευρώ όρο για πρόωρη λύση συμβολαίου. Όλοι εκβίαζαν, δεν δεχόταν κανείς να συνεργαστεί, εκτός από τον Ουμπίδες. Όλοι οι άλλοι εκβίαζαν. Δεν περίμενα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, με την πλάτη στον τοίχο. Η κυβέρνηση προσπάθησε να μας βοηθήσει, πίεσε πολύ τη FIFA, αλλά δεν ήταν δικό της θέμα.

To Top