Οικονομόπουλος: “Δεν δουλέψαμε σωστά, να κάνουμε την αυτοκριτική μας”!

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος μίλησε για λάθος συνεννοήσεις μέσα στο γήπεδο και για όχι σωστή οργάνωση των παικτών απέναντι στα Γιάννενα. Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη για αυτοκριτική ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη και αυτή η κακή εμφάνιση.

Ο αμυντικός μέσος του Άρη υπογράμμισε στην κάμερα της NOVA αρχικά πως «τίποτα δεν πήγε καλά. Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Να αφήσουμε πίσω το γρηγορότερο το παιχνίδι αυτό, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τα λάθη που κάναμε. Μόνο αυτό μας ενδιαφέρει από αυτό το παιχνίδι, τι λάθη κάναμε και να κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε, να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε μείνει πολύ πίσω, χρειαζόμαστε πολύ τους βαθμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, τίποτα άλλο…»

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είπε ότι «ήταν μια κακή αρχή, ήταν λάθος συνεννοήσεις. Θέλαμε να πιέσουμε, δεν θέλαμε να πιέσουμε… Δεν ξέρω ακριβώς. Δεν ήμασταν οργανωμένοι σωστά, δεν δουλέψαμε σωστά τακτικά, γι” αυτό και έγινε μια αλλαγή. Ήταν ένα ημίχρονο που πρέπει να το ξεχάσουμε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε και γιατί έγινε αυτό…».

Για το ότι ο Άρης πρέπει να δημιουργεί εντός έδρας απέναντι σε τέτοιες ομάδες είπε ότι «όντως πρέπει να δημιουργείς όταν μια υποδεέστερη ομάδα έρχεται μέσα στο Χαριλάου. Δεν θα παίξει ποδόσφαιρο, θα σε περιμένει. Πρέπει να ξέρουμε τι μπορούμε να βγάλουμε στο γήπεδο και αυτό να κάνουμε. Αυτό προσπαθούν να μας διδάξουν οι προπονητές. Να πιέζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να έχουμε καλή κυκλοφορία όταν έχουμε τη μπάλα χωρίς να κάνουμε βιαστικές επιθέσεις.

Το ότι βγήκαμε πιο επιθετικά, δεν σημαίνει ότι θέλαμε να παίξουμε επιθετικά, απλά να πιέσουμε τα Γιάννενα στο δικό τους μισό και με την καλή πίεση και το πάθος που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά όχι σήμερα, να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να συνεχίζαμε με τον ίδιο ρυθμό, με πίεση, κατοχή μπάλας και άμυνα».

Καταλήγοντας τόνισε πως «δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό. Είναι άδικο και στη Λιβαδειά το αποτέλεσμα. Μείναμε πίσω, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σοβαρά και να κάνουμε αυτοκριτική και να μη παρουσιάσουμε ίδια εικόνα αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανθρακικό».

To Top