Οικονομόπουλος: “Είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ και θα παλέψουμε να το αποδείξουμε” (video)

Mετά το τέλος του αγώνα, ο Μπάμπης Οικονομόπουλος στάθηκε στο πρόβλημα στο σκοράρισμα, μίλησε για την ανάγκη να δουλέψει η ομάδα και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα βρεθεί λύση.

Για το φιλικό με τον Κιλκισιακό: «Ήταν ένα παιχνίδι δοκιμής, για να αγωνιστούμε όσοι δεν έχουμε λεπτά συμμετοχής. Ήταν μια καλή δοκιμή για τον κόουτς να δει ποιοι είναι έτοιμοι, ώστε να στελεχωθεί η ομάδα και να έρθουν οι νίκες.

Είχαμε πρόβλημα στο γκολ. Χάσαμε πάνω από 15 ευκαιρίες. Δεν μας αρέσει αυτό και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Θα βρούμε μια λύση. Το γκολ δίνει βαθμούς και η ομάδα τους χρειάζεται».

Για τα πολλά τρεξίματα της ομάδας: «Αυτό θα είναι το ατού μας φέτος. Το τρέξιμο, το πάθος η ένταση και η ενέργεια. Η αντίπαλη ομάδα δεν ήταν μεγάλης δυνατότητας και μας πείραξε που δεν σκοράραμε».

Για την δική του ετοιμότητα: «Εγώ είμαι έτοιμος και το δείχνω όσο μπορώ. Περιμένω πότε θα με βάλει ο προπονητής. Κάνω ότι μπορώ και ελπίζω να δικαιωθώ».

Για το ματς με την Α.Ε.Κ.: «Είναι το ματς της χρονιάς. Είμαστε καλύτεροι από αυτούς και όποιος παίξει, θα το αποδείξει. Θέλουμε να κερδίσουμε. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει σε εμάς και να έρθει στο γήπεδο. Και αυτό, μόνο με τις νίκες μπορεί να γίνει».

To Top