ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οικονομόπουλος: «Μας αδικεί ο Αναστόπουλος στο γιατί παίξαμε δυνατά»

Την άποψη του ότι αδικεί την Σπάρτη η δήλωση του Αναστόπουλου εξέφρασε ο Μπάμπης Οικονομόπουλος. Ο παίκτης της Σπάρτης υποστήριξε ότι είναι μια λογική ποδοσφαιρικά κίνηση η απομάκρυνση του Αναστόπουλου αφού όταν μια ομάδα δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα τότε υπεύθυνος θεωρείται ο προπονητής.

Επιπλέον, τόνισε ότι η δήλωση του προπονητή του Άρη αδικεί την ομάδα του λέγοντας ότι η Σπάρτη είναι μια ομάδα με μικρό ρόστερ και εφόσον είχε τραυματισμούς ήταν λογικό να μην έχει την ίδια απόδοση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για την απομάκρυνση Αναστόπουλου: «Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει μια ιδιαίτερη πίεση και όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που πρέπει την πληρώνει ο προπονητής. Δεν ξέρω εάν είναι ο κύριος υπαίτιος αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό συμβαίνει».

Για τη δήλωση του Αναστόπουλου ότι η Σπάρτη έπαιξε πιο δυνατά με τον Άρη σε σύγκριση με τα άλλα παιχνίδια: «Είναι κάτι που με στενοχωρεί και δε θέλω να σχολιάσω. Είμαστε μια ομάδα που με εξαίρεση τον Αναστασάκο που έχει μεγαλώσει εδώ και είναι 37 χρονών, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε κάτω από τα 26 -27 και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην καριέρα μας.

Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μπαίνουμε και να δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η δήλωση αυτή μας αδικεί εν μέρει και δεν ήταν σωστό να σταθεί εκεί. Όταν είσαι προπονητής του Άρη κοιτάς τον καλό του Άρη και πως θα κερδίσεις τον αντίπαλο σου.

Εμείς έχουμε ένα ρόστερ με 18-19 παίκτες, υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί που μας στοίχισαν και ήταν λογικό να μην έχουμε καλά παιχνίδια μας. Στόχος μας είναι να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πάμε πάντα για τη νίκη, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

To Top