Οικονομόπουλος: “Νίκη πάση θυσία με Βέροια”

Την ανάγκη κατάκτησης του “τρίποντου” στον αυριανό αγώνα με τη Βέροια στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τόνισε ο Μπάμπης Οικονομόπουλος. Ο νεαρός μέσος που έχει πάρει φανέλα βασικού στα τελευταία παιχνίδια εξέφρασε την πεποίθηση του πως όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πανηγυρίσουν στο τέλος τη νίκη.   

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

-Μπάμπη, τα ντέρμπι πέρασαν και πλέον αρχίζει μια σειρά πιο βατών παιχνιδιών για τον Άρη, αρχής γενομένης απ΄ αυτό, κόντρα στη Βέροια..
« Αυτό είναι θεωρητικό. Παίξαμε τα δύο ντέρμπι, αλλά πιο σημαντικά είναι τα παιχνίδια που έρχονται στη συνέχεια. Θεωρητικά είναι πιο εύκολα. Περιμένουμε τη Δευτέρα μια δύσκολη, σκληρή ομάδα που θα μας ΄΄περιμένει΄΄. Δεν θα παίξει, δηλαδή, σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Θα παίξει οργανωμένα πίσω, περιμένοντας εμάς να κάνουμε επίθεση. Επομένως το θεωρούμε πιο δύσκολο παιχνίδι από τ΄ άλλα, όχι μόνο από  πλευράς αποτελέσματος, αλλά και από πλευράς απαιτήσεων, γιατί θέλουμε τη νίκη, οπωσδήποτε! Χρειαζόμαστε τη νίκη για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα και πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε, ότι καλύτερο απ΄ αυτό το παιχνίδι».

-Ξέρεις, παρά τα θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι, η ομάδα παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.
«Εντάξει, δεν πιεζόμαστε απ΄ αυτό. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στον αγώνα, θα παλέψουμε, θα δώσουμε το 100% και πιστεύω στο τέλος του παιχνιδιού να είμαστε όλοι χαρούμενοι, ξεφεύγοντας από τις περιπέτειες της κάτω ζώνης».

-Πώς περιμένεις τη Βέροια;
« Θα είναι μια ομάδα που θα ΄΄περιμένει΄΄ και θα μας δώσει χώρο. Εχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, είναι πιο πάνω από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα. Θα έχουμε, λοιπόν, τους χώρους για να εκμεταλλευτούμε το παιχνίδι, να κάνουμε φάσεις και να πετύχουμε γκολ!».

-Φοβάσαι μήπως μπείτε στο αγωνιστικό χώρο με το άγχος και την αγωνία της νίκης;
« Όχι, δεν το πιστεύω αυτό. Σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε, δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας, αλλά θα κοιτάξουμε ήρεμα το ματς, οργανωμένα και σοβαρά. Θα μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό, με μόνο στόχο τη νίκη».

-Είσαι ο ιδανικός άνθρωπος για να μας μιλήσεις για τον Νίκο Πασιαλή, τον οποίο γνωρίζεις καλύτερα και από τον εαυτό σου, από την συνύπαρξή σας στη β΄ ομάδα του Άρη. Πως είναι τα πράγματα τώρα που ξανασυναντιέστε;
« Είναι πολύ καλά! Το κλίμα είναι, πλέον, πιο οικογενειακό, πιο φιλικό. Οι άνθρωποι αυτοί είναι κοντά μας και γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Αυτό σε βάθος χρόνου θα φανεί με τα αποτελέσματα»

To Top