ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονόμου: “Αισιόδοξοι για την άνοδο, θα έπρεπε πιο πριν να αναλάβει ο Αρβανιτίδης, δεν μπορεί να διεκδικήσει χρήματα ο Κάλας”

O πρόεδρος του ΑΣ Αρης, Τάσος Οικονόμου, μίλησε για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρίνων», την γνωμοδότηση από την ΕΠΟ που θα δρομολογήσει εξελίξεις αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, ενώ γνωστοποίησε ότι σκέφτεται την αποχώρηση του.

 Αναλυτικά όσα είπε:

«Γίνονται επαφές ακόμα στην Αθήνα. Ζητάμε την συνδρομή όσο το δυνατόν περισσότερων δικηγόρων να συμβάλλουν στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Αρης για να δικαιωθεί».

Για το αν έχουν τη γνωμοδότηση ΕΠΟ, η οποία μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια του Αρη: «Δεν την έχουμε στα χέρια μας. Όλα είναι σε εξέλιξη. Είμαστε αισιόδοξοι για την άνοδο, οι νομικοί μας ξέρουν τα δρώμενα και θα ενημερώσουμε τον κόσμο που έχει την αγωνία του. Όλοι είμαστε στα χαρακώματα. Η προσπάθεια είναι γενική. Δεν υπάρχει πλέον ο κ Κάλας. Υπάρχει ένα σχήμα με επικεφαλής τον κ. Αρβανιτίδη που θέλει να αναλάβει τον Αρη ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνιστεί. Έπρεπε να αναλάβει από πιο πριν».

Για την διεκδίκηση χρημάτων από την μεριά του κ. Κάλας:  «Δεν μπορεί να τα διεκδικήσει από τον Αρβανιτιδη, αλλά από τον ΑΣ. Η συμφωνία που έχει γίνει αν η ομάδα δεν ανεβεί χάνει τα χρήματα του. Αν ανεβεί η ομάδα, όπως έχουμε συμφωνήσει τα χρήματα αυτά θα μετοχοποιηθούν.

Για το αν έχει κάνει λάθη: «Αν είναι δυνατόν να μην έχουμε κάνει. Είναι μεγάλο φορτίο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ειδικά χωρίς γνώση και εμπειρία του ποδοσφαιρικού τοπίου στην Ελλάδα.

Για τον κ. Κάλας: «Επαναλαμβάνω, είχαμε μια άψογη συνεργασία στο οικονομικό κομμάτι. Όλοι είναι πληρωμένοι, αλλά αγωνιστικά η ομάδα δεν ανέβηκε. Σίγουρα η μη άνοδος είναι μεγάλη αποτυχία, όμως δείτε τι γίνεται και σε πολλές ομάδες στη χώρα μας».

Για το αν σκέφτεται την παραίτηση: «Η θητεία μας είναι εξάμηνη με λήξη στις 20 Σεπτέμβριου. Εγώ σκέφτομαι να αποχωρήσω, αλλά πρέπει να υπάρξει και μια διάδοχη κατάσταση».

To Top