Οικονόμου για εκκαθάριση, Κάλας, Γαλανό και… ΑΦΜ

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Τάσος Οικονόμου μίλησε για το μέλλον του Άρη αλλά και για πολλά άλλα θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8 fm:

Σε ερώτηση για το μπάσκετ και τον νέο επενδυτή Νίκο Λάσκαρη: “Το μπάσκετ έχει βρει τον δρόμο του. Ο κ.Λάσκαρης θα βοηθήσει σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι και όχι μόνο. Στόχος την επόμενη χρονιά να φανεί η ομάδα πιο ανταγωνιστική και γιατί όχι σε 2-3 χρόνια να γίνουμε και διεκδικητές.

Για τον κ.Κάλας: “Από την στιγμή που ανέλαβε ο κ.Κάλας τα πράγματα τουλάχιστον στο οικονομικό έχουν πάρει τον δρόμο τους και αυτό το βλέπω και από τα παραστατικά. Όλα είναι πληρωμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”.

Για την γενική συνέλευση: “Η συγκεκριμένη συνέλευση δεν έχει να κάνει με εκλογές αλλά έχει κυρίως απολογιστικό χαρακτήρα. Η διοίκηση οφείλει να κάνει αυτή την συνέλευση για να δώσει την έγκριση του το σώμα ώστε να συνεχίσουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο. Θα ελεχθούν και οι προηγούμενοι από εμένα όχι μόνο η δική μας χρήση”.

Για την εκκαθάριση: “Βρισκόμαστε στο σημείο που θα θέλαμε να είμαστε. Αυτή την στιγμή έχει γίνει ήδη ένας ισολογισμός της ΠΑΕ και το νομικό τμήμα προχωράει κανονικά. Είναι μία μακροχρόνια διαδικασία ακόμη και η ΑΕΚ δεν την έχει ολοκληρώσει. Όλα βαίνουν καλώς δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα”.

Για το ενδεχόμενο να μην ανέβει ο Άρης και το αύριο του συλλόγου σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο: “Στο μνημόνιο της συνεργάσιας με τον κ. Κάλας για αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει ότι δεν θα είναι απαιτητά τα χρήματα που έχει βάλει στην ομάδα”.

Για τις φήμες που δίνουν και παίρνουν για το περιβόητο ΑΦΜ άλλης ομάδας: “Όχι σε καμία περίπτωση δεν έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις. Δεν έχω κάνει πότε μια τέτοια κουβέντα και δεν το βλέπω καν σαν ενδεχόμενο να γίνει”.

Για το άρθρο 44: “Έχω την πληροφορία ότι οι άμεσα εμπλεκόμενοι προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για να πληρώσουν την δόση. Κανείς δεν απευθύνθηκε στον Ερασιτέχνη μέχρι στιγμής. Ρώτησα του νομικούς του Α.Σ. και μου είπαν ότι ο Ερασιτέχνης δεν έχει καμία εμπλοκή με την συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν ξέρω αν πληρώθηκε ακόμα και επίσης δεν ξέρω αν θα πληρωθεί”.

Για τον κ.Γαλανό και την δήλωση του την προηγούμενη βδομάδα περί χρέους: “Εμείς ως οφείλαμε μπήκαμε στην διαδικασία να κάνουμε έναν έλεγχο της χρήσης του και να δούμε τις οφειλές που άφησε. Συζήτησαν οι δικηγόροι για να μας δώσει ο κ. Γαλανός τα παραστατικά που είχε και δεν μας τα έχει στείλει ακόμα. Δεν ήταν τυχαία η χρονική επιλογή της δήλωσης απλά τώρα τελείωσε η διαδικασία του ελέγχου”.

Για το τμήμα του βόλεϊ: “Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για το τμήμα, δεν υπήρχαν τα χρήματα ώστε να βγει η χρονιά. Η χορηγία που πήραμε από την ΔΕΠΑ έσωσε κάπως την κατάσταση αλλά η δεύτερη δόση της χορηγίας δεν έφτασε ποτέ. Τα χρήματα δεσμεύτηκαν από πρώην παίκτες. Ήταν δύσκολα να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε καθώς τα οικονομικά δεδομένα δεν ήταν και τα καλύτερα.”

Τέλος για τα κουπόνια ανέφερε: “Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποια χρήματα μέσα από την διαδικασία των κουπονιών αλλά τα έσοδα ήταν πενυχρά περίπου 2.000 ευρώ. Δυστυχώς εμείς σαν διοίκηση δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε παραπάνω πράγματα για να μαζευτεί ένα ποσό.

Κοιτάζουμε την επόμενη μέρα γίνονται οι προσπάθειες να βρεθεί κάποιος η κάποιοι επιχειρηματίες ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια και την επόμενη χρονιά. Αυτή η λύση είναι μονόδρομος για την ομάδας μία ομάδα που έχει χαρίσει τίτλους στην οικογένεια του Άρη.”

To Top