ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονόμου: “Διατεθειμένος να βοηθήσω αν μου γίνει πρόταση, αναμενόμενη η απροθυμία των μελών”

O πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου, τοποθετήθηκε μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης γι την απόφαση να αναβληθεί, την απροθυμία που υπήρχε σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες, αλλά και την δική του μελλοντική παρουσία.

“Υπήρχε μία δυστοκία όσον αφορά τα μέλη που θα αποτελούσαν το νέο διοικητικό συμβούλιο. Θεωρήθηκε σωστό από το Σώμα να δοθεί συνέχεια για την επόμενη Δευτέρα και εν τω μεταξύ να γίνουν κάποιες διεργασίες στο διάστημα αυτό, ώσπου να βρούμε ανθρώπους πουθα μπορούν να βοηθήσουν”.

Αν δεν βρεθεί κάποια διάδοχη κατάσταση είστε διατεθειμένος να συνεχίσετε;

“Εγώ πιστεύω ότι θα βρεθούν κάποιοι άνθρωποι που θα θέλουν να βοηθήσουν τον Άρη και τον Ερασιτέχνη. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με το να είμαι μέλος ενός διοικητικού συμβουλίου, χωρίς όμως να είμαι πρόεδρος. Μπορώ να βοηθήσω γιατί έχω την εμπειρία της θέσης, αλλά και την γενικότερη των τελευταίων χρόνων”.

Σας ζήτησαν να συμμετέχετε σε κάποιο σχήμα;

“Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχήμα αυτή τη στιγμή”.

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία υποψηφιότητα;

“Είναι δεδομένη και το θεωρώ σωστό να υπάρχει, αν αναλογιστεί κανείς την περισνή πορεία και όλα τα ασχημα γεγονότα, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι αρκετά βαρύ το κλίμα. Οι υποχρεώσεις του συλλόγου είναι πολλές όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Δεν μιλάμε για διοίκηση τριών χρόνων, αλλά ακόμα και η διοίκηση Πρωτοδικείου που είναι για τρεις μήνες εμφανίζει πρόβλημα. Ευελπιστώ ότι θα βρεθεί μία λύση”.

Πως κρίνεται τον αριθμό των μελών που έδωσα το “παρών” στη γενική συνέλευση;

“Είναι κατάντια, είναι απογοήτευση, αλλά με αυτούς πρέπει να προχωρήσουμε. Πρέπει να βρεθούν 15 άτομα και άλλα 15. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν”.

To Top