ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονόμου: «Είναι συνεπείς Λάσκαρης και Καρυπίδης»

O γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου, μίλησε για όλα τα θέματα που “καίνε” αυτή την περίοδο τον Α.Σ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Οικονόμου στο Metropolis 95.5:

Για τα προβλήματα του Ερασιτέχνη: «Είναι δεδομένη κατάσταση από πέρυσι. Φέτος επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο. Προσπαθούμε με τα πενιχρά έσοδα να αποπληρώσουμε τα πλέον απαραίτητα. Είναι συνεπείς και η ΚΑΕ και ο κ. Καρυπίδης από την αρχή της σεζόν. Είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Αλλά δεν φτάνουν αυτά τα χρήματα. Το ΙΚΑ, το φυσικό αέριο και το προσωπικό δυσκολευόμαστε να τα πληρώσουμε».

Για τις βοήθειες των Λάσκαρη και Καρυπίδη: «Πολλά χρήματα που πήραμε είναι έναντι. Από την αρχή της νέας διοίκησης. Μας έδωσαν οι άνθρωποι ένα ποσό που αναλογούσε στα χρήματα που είχαμε λαμβάνειν. Μακάρι να μας δώσουν και κάτι παραπάνω από αυτά που πρέπει να μας δώσουν. Είναι ευχής έργον αν γίνει».

Για την οφειλή στη ΔΕΗ: «Δεν είναι αντιμετωπίσιμα αυτά τα πράγματα. Θα γίνει συζήτηση με τον διευθυντή της ΔΕΗ για να βρεθεί λύση. Δείχνουν και αυτοί μια άλλη συμπεριφορά γιατί είμαστε ιστορικό σωματείο. Είμαστε συνεπείς στα τρέχοντα, αλλά έχουμε μείνει πίσω στις δύο δόσεις που χρωστάμε. Αυτό αφορά μεγάλο μέρος των Ελλήνων που κάνανε τις 100 δόσεις με το ΙΚΑ. Θέλουμε να έχουμε λύση με τους υπεύθυνους του ΙΚΑ ή πολιτική λύση. Δεν είναι μεγάλο ποσό. Μαζί με του Ερασιτέχνη και του ΤΑΠ είναι κοντά στις 15.000. Αν τα είχαμε θα τα πληρώναμε».

Για το ποιος έχει το πλεονέκτημα να αναλάβει τη νέα ΠΑΕ: «Τελευταία είχαμε μείνει πίσω στα θέματα νομικής φύσης. Αυτή τη στιγμή ο δικηγόρος του κ. Καρυπίδη, αλλά και ο ίδιος ο Καρυπίδης, έχουν κάνει επαφές στο θέμα της εκκαθάρισης. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στη Γενική Συνέλευση για να συζητήσουμε για τη νέα ΠΑΕ. Εφόσον τα πράγματα πάνε καλά και όταν φτάσουμε στην ώρα της Γενικής Συνέλευσης δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κανέναν να κάνει πρόταση για την ΠΑΕ. Τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο κ. Καρυπίδης. Δεν έχουμε ορίσει ένα ποσό. Τρέχει το αγωνιστικό τμήμα. Υπάρχει χρόνος όσον αφορά το οικονομικό. Θα προτείνουμε κάτι εμείς σαν Α.Σ. το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου».

Για το αν έχει προβάδισμα ο Καρυπίδης: «Αυτό είναι θέμα που θα το αποφασίσει το σώμα στη Γενική Συνέλευση. Υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα για τον κ. Καρυπίδη. Πρέπει να γίνονται συζητήσεις στον Ερασιτέχνη σε συνεννόηση με τον επενδυτή για να μην έχουμε άσχημο καλοκαίρι όπως και πέρυσι. Εκτός και αν υπάρξουν άλλοι παράγοντες, που δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

To Top