Οικονόμου: “Ζητήσαμε αναβολή γιατί είμαστε σε διαπραγματεύσεις με το δημόσιο”

Την αισιοδοξία του ότι σε δύο μήνες θα είναι σε ακόμα καλύτερη θέση από την τωρινή η ΚΑΕ για να πείσει το δικαστήριο να υπαχθεί στο άρθρο 99, εξέφρασε ο νομικός, Γιώργος Οικονόμου που έχει αναλάβει την υπόθεση μαζί με τους κ.κ. Γρόλλιο και Ψάλλα.

Οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου στο “Αθλητικό Μετρόπολις”: “Υπάρχει μία ομοιότητα στις υποθέσεις ΚΑΕ και ΠΑΕ γιατί μιλάμε για το άρθρο 99, αλλά τα μεγέθη είναι διαφορετικά Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία προσωρινή διαταγή. Ζητήσαμε μία αναβολή γιατί είμαστε σε διαπραγματεύσεις με το Δημόσιο για να πετύχουμε να υπαχθούμε σε μία μακρόχρονη ρύθμιση χρεών και είμαστε σε μία αναμονή της απάντησης. Το Δημόσιο, όπως έχει υποχρέωση να κάνει, πρέπει να διασφαλίσει τα δικαιώματά του. Σήμερα έκανε κύρια παρέμβαση, δηλώνοντας πως βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για μία μακρόχρονη ρύθμιση. Είχε παρασταθεί και στην πρώτη συνάντηση”.

Πρόσθεσε επίσης πως “στις 26 Απριλίου έχει οριστεί η νέα δικάσιμος. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να καταφέρουμε να βρούμε τη χρυσή τομή με κάποιους από τους καλαθοσφαιριστές. Είμαστε αισιόδοξοι. Υπάρχει μία μεγάλη ανταπόκριση από τον μπασκετικό κόσμο. Πιστεύω πως θα υπάρξει συναίνεση. Αλλά πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος του Άρη. Υπάρχει η απόλυτη στήριξη του ΕΣΑΚΕ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χαλβατζάκη. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά”.

 

To Top