ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικονόμου: “Η 2η θέση, τα μπαράζ και ο Κάλας – Θα ήθελα να μην τεθεί θέμα για το ποδόσφαιρο στη συνέλευση…”

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Τάσος Οικονόμου μίλησε για την επόμενη μέρα του συλλόγου, τι γίνεται με τη 2η θέση και αν υπάρχουν πιθανότητες να ανέβει η ομάδα μέσω αυτής της περίπτωσης, ενώ αναφέρθηκε για το αν έχει τεθεί ζήτημα διακοπής της συνεργασίας με τον Άλεξ Κάλας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Είναι μια απολογιστική συνέλευση για τα τμήματα του ΑΣ και ένας οικονομικός απολογισμός. Σαφώς μας απασχολεί το ποδόσφαιρο, αφού το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Στη συνέλευση δεν υπάρχει θέμα για το ποδόσφαιρο και θα ήθελα να μην τεθεί γιατί θα καπελώσει τα υπόλοιπα ζωτικής σημασίας θέματα για τον ΑΣ. Ανάλογα με το αποτέλεσμα και το αν ανέβει η ομάδα σαν δεύτερη θα κάνουμε νέα συνέλευση καθαρά για το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε για το αν γίνονται επαφές με την πλευρά Κάλας στο πλαίσιο της συνεργασίας τους: «Είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων, μιλάμε μαζί τους αλλά πρέπει πρώτα να δούμε τι θα γίνει με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής. Μιλάμε θεωρητικά, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα ισχύσει, ελπίζοντας να ανέβει η ομάδα».

Για το αν τίθεται ζήτημα διακοπής της συνεργασίας τους λόγω του αποτελέσματος: «Μια συνεργασία δεν κρίνεται μόνο από το αγωνιστικό. Πρέπει να δούμε συνολικά το πώς λειτούργησε. Δεν υπάρχει πρόβλημα όσο αφορά το οικονομικό μέρος. Το αν δεν έκατσε το αποτέλεσμα είναι θέμα αγωνιστικό. Θα συνεχίσει μέχρι να δούμε τι θα γίνει.

Εφόσον προκύψει θέμα θα κάνουμε μια άλλη συνέλευση αποκλειστικά για το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος έχει κάθε δίκαιο να ανησυχεί και να είναι εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτα παραπάνω,. Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα ότι απέτυχε για παράδειγμα ο Καλαϊτζίδης», απάντησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

To Top