ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονόμου: «Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε θέμα αναδρομικότητας στον νέο νόμο»

O πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη Τάσος Οικονόμου μίλησε για την υπόθεση της εκκαθάρισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο “Μετρόπολις”:

Για τον νέο αθλητικό νόμο: «Ήταν την προηγούμενη βδομάδα άνθρωποι του Ερασιτέχνη και ο δικηγόρος στην Αθήνα για να μάθουν για τον νέο αθλητικό νόμο. Υπάρχει μια διάταξη που μιλάει για τις υπό εκκαθάριση ΠΑΕ. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ραντεβού με παράγοντες στην Αθήνα. Αυτό το θέμα αφορά και τον ΟΦΗ, τη Λάρισα και γενικά όσες ομάδες δεν έχουν κάνει την εκκαθάριση».

Για το ποιοι συμμετέχουν στις κινήσεις που γίνονται και για τις τάσεις που υπάρχουν αναφορικά με την εκκαθάριση: «Ο κ. Μαστρογιάννης είναι ο νομικός του κ. Καρυπίδη, είναι στην Αθήνα και συμμετέχει στις κινήσεις που γίνονται. Συμμετέχουν και ο κ. Γρόλλιος και ο κ. Ψηφίδης. Σε όλα τα θέματα υπάρχουν κάποιες ισορροπίες. Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι οι ΠΑΕ πρέπει να υιοθετήσουν τα χρέη, αλλά και εκείνοι που λένε ότι οι ΠΑΕ μπήκαν στη διαδικασία εκκαθάρισης και θα πρέπει να καθαρίσουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να γείρουμε την πλάστιγγα προς εμάς».

Για το αν έχει καθυστερήσει ο Άρης με την εκκαθάριση: «Πέρυσι είχε μείνει πίσω το θέμα της εκκαθάρισης, γιατί είχαμε κολλήσει με το θέμα της ανόδου. Φέτος δεν υπάρχει το θέμα της ανόδου και έχουμε προχωρήσει. Είμαστε εκεί που πρέπει νομίζω. Είναι και θέμα δικαστηρίων γιατί πέσαμε πάνω στην απεργία των δικηγόρων. Υπάρχουν και τα προηγούμενα δεδομένα με ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα που παίξανε στη Football League. Είμαστε στο σημείο που έπρεπε να είμαστε και κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο. Το θέμα είναι τι θα γίνει με το καινούριο σχέδιο νόμου. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε θέμα αναδρομικότητας στον νέο νόμο».

Για την εκδήλωση που θα γίνει από τον Ερασιτέχνη Άρη: «Η εκδήλωση θα είναι σε χαμηλούς τόνους και θα γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Θα παρευρεθούν αθλητές από όλα τα αθλήματα και θα κοπεί η πίτα. Θα είναι σε οικογενειακό κλίμα η εκδήλωση».

To Top