ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οικονόμου στο PRESSARIS: «Έκτακτη γενική συνέλευση μόνο αν υπάρχουν δύο ή περισσότερες προτάσεις…»

Στον Ερασιτέχνη Άρη μετρούν αντίστροφα μέχρι την 10η Ιουλίου, όταν και εκπνέει η προθεσμία των δέκα ημερών που έχουν δώσει σε κάθε υποψήφιο που ενδιαφέρεται για τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το PRESSARIS μίλησε με τον πρόεδρο του ΑΣ, Τάσο Οικονόμου, ο οποίος ανέλυσε το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ημερών αναφορικά με τις «ζυμώσεις» που γίνονται για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, τόνισε: «Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια μας. Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή. Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Άλεξ Κάλας».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να δοθεί παράταση, είπε: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο με το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ. Νομίζω είναι αρκετός χρόνος για κάποιον που θέλει να εμπλακεί στον Άρη. Το υποστηρίζω γιατί φαντάζομαι ότι καιρό θα ετοίμαζε το πλάνο του και δεν θα χρειαζόταν τις τελευταίες δέκα μέρες για να καταθέσει την πρόταση του».

Για το πότε θα ορισθεί η γενική συνέλευση και υπό ποιες προϋποθέσεις θα προκηρυχθεί έκτακτη, επεσήμανε: «Όπως είχαμε εξαγγείλει στην προηγούμενη η επόμενη θα είναι λίγες μέρες μετά την οριστική απόφαση για το ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα. Εφόσον, όμως, μέχρι την Παρασκευή προκύψουν δύο η περισσότερες προτάσεις από ενδιαφερόμενους τότε θα προκηρύξουμε μία έκτακτη Δευτέρα ή Τρίτη, προκειμένου το σώμα να πάρει την οριστική απόφαση για το ποιος θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ειδάλλως, αν έχουμε μόνο μία πρόταση στα χέρια μας, τότε θα δώσουμε τα κλειδιά στον υποψήφιο να φτιάξει την ομάδα για τη νέα σεζόν».

To Top