ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οικονόμου στο PRESSARIS: “Ο κόσμος έχει αναλογιστεί το βάρος της απόφασης του…”

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Τάσος Οικονόμου, μίλησε στο PRESSARIS για την σημερινή κρίσιμη γενική συνέλευση, στην οποία το σώμα του Ερασιτέχνη θα αποφανθεί το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ερωτώμενος για τη σημερινή διαδικασία, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι: “Ο κόσμος έχει αναλογιστεί την μεγάλη σημασία της απόφασης του στη σημερινή συνέλευση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και πιστεύω ότι θα πράξει με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου”.

Αναφορικά με την εξέλιξη της σημερινής συνέλευσης, εξέφρασε την εξής επιθυμία του: “Είναι σημαντικό να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει αναφορικά με τις τοποθετήσεις των υποψηφίων, τις ερωτήσεις των μελών, αλλά και την ψηφοφορία που θα ακολουθήσει. Το έχουμε τονίσει επανειλλημένως ότι είναι καλό να αποφύγουμε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Ας επικεντρωθούμε στο τώρα και το μέλλον του τμήματος. Κάθε αναφορά σε παλαιότερες χρονιές δεν θα ωφελήσει σε τίποτα τον σκοπό της σημερινής συνέλευσης”.

Όσον αφορά τους υποψήφιους, που θα παρουσιάσουν σήμερα ενώπιον των μελών τις προτάσεις του, τόνισε: “Προσωπικά θεωρώ ότι θα είναι, τελικά, δύο οι προτάσεις. Αυτές, δηλαδή των Άλεξ Κάλας και Νίκου Αρβανιτίδη. Ο Γιώργος Γαλανός, μετά τα ανοιχτά… μέτωπα που έχουμε, αποφάσισε ότι ενδιαφέρεται μόνο για την Φούτμπολ Λιγκ, ενώ από την πλευρά που εκπροσωπεί ο Κώστας Παπακωνσταντίνου, πολύ δύσκολα θα υπάρξει παρουσία κάποιου εκ των επενδυτών. Ο Αντώνης Ζαμπέτας, απλά κατέθεσε ερωτήματα”.

Για το πιο θα πρέπει να είναι το το πρώτο βήμα του “εκλεκτού”, επεσήμανε: “Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να ξεκινήσει τον αγωνιστικό προγραμματισμό. Να μιλήσει με τους παίκτες που άνηκαν μέχρι πρόσφατα στην ομάδα και να τους ενημερώσει για το μέλλον τους κι έπειτα να χτίσει το ρόστερ της νέας χρονιάς, επιλέγοντας προπονητή, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη.

Ευχή μας να είναι αυτός, τελικά, που θα οδηγήσει την ομάδα, όχι μόνο στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά και την επόμενη χρονιά στην εδραίωση στη Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, πρέπει να δεσμευτεί ενώπιον όλων, ότι θα αναλάβει εξ΄ολοκλήρου και θα συνεχίσει την εκκαθάριση της ΠΑΕ και θα την ολοκληρώσει όσο πιο σύντομα είναι αυτό δυνατόν”.

Καταληκτικά, γνωστοποίησε και το τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα της συνέλευσης για τον Ερασιτέχνη, αναφορικά με τον θεσμικό του ρόλο: “Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να τον στηρίξουμε όσο μπορούμε κι έπειτα συνταχθεί ένα μνημόνιο, το οποίο θα περιλαμβάνει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Ερασιτέχνη. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να λύσουμε αρκετά από τα οικονομικά μας προβλήματα, ώστε να αφοσιωθούμε ανεπηρέαστοι στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου που χρίζουν προσοχής και άμεσης βοήθειας”.

To Top