Οικονόμου στο PRESSARIS: “Εξασφαλισμένο το οικονομικό, έλεγχος παραστατικών, γιατί δεν αποκαλύπτουμε τους επιχειρηματίες”

Η χθεσινοβραδινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ Άρης σηματοδοτεί την «επόμενη μέρα» στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, το οποίο περνάει πλέον αποκλειστικά στα χέρια του Ερασιτέχνη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου ανέλυσε μέσω του PRESSARIS τις κινήσεις της επόμενης μέρας, ενώ εμφανίσθηκε καθησυχαστικός όσον αφορά την οικονομική ευμάρεια του τμήματος στο άμεσο μέλλον.

Ερωτώμενος για το αν έχει εξασφαλιστεί το οικονομικό μετά τη χθεσινή απόφαση, απάντησε: “Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανήκει πλέον στον Α.Σ και αυτός θα το τρέξει από εδώ και πέρα. Υπάρχουν κάποιοι πόροι που προέρχονται από τα εισιτήρια, τη συμφωνία με το τηλεοπτικό αλλά και την διαφήμιση της φανέλας.

Είναι μία βάση για να συνεχίσουμε. Επιπλέον, υπάρχει και μια βοήθεια που υπολογίζουμε από κάποιους ανθρώπους και έχει γίνει το πρώτο βήμα της συνεργασίας αυτής. Υπάρχουν 50.000 στα χέρια του συλλόγου και θα κατατεθούν στο ταμείο μας άλλες 150.000 μέσα στο επόμενο διάστημα.

Για τον λογιστικό έλεγχο που αναμένεται να ξεκινήσει: “Φυσικά και θα γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος σε όλα τα παραστατικά που έχουν εκδοθεί και αφορούν τον Ερασιτέχνη. Θα κληθεί ο κ. Γαλανός να παραδώσει ταμείο και να αποδώσει όλα τα παραστατικά, κατά τη διάρκεια παραμονής του στη θέση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακόμα και για την υπόθεση Στεφανίδη θα ζητήσουμε παραστατικά γιατί αυτή τη στιγμή στα χέρια μου έχω μόνο ένα πρόχειρο χαρτί που αναλύει που πήγαν οι 250000 ευρώ, από τα χρήματα της μεταγραφής του Διούδη, ενώ είναι ανοιχτό και το θέμα των 300 διαρκείας”.

Για τα νέα πρόσωπα που φέρονται ως χορηγοί του ποδοσφαιρικού τμήματος: “Δεν θέλω να αναφερθώ ακόμα σε ονόματα γιατί υπάρχει δέσμευση από την πλευρά μας να μην αποκαλύψουμε κάτι. Αν όλα πάνε καλά θα αποκαλυφτούν στον λαό του Άρη. Δεν είναι επώνυμοι Αρειανοί αλλά άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν τον σύλλογο. Τα χρήματα αυτά είναι άμεσα καταβλητέα.

Μόλις αυτά τα χρήματα πιστωθούν στα ταμεία του Ερασιτέχνη ως χορηγία θα γίνουν γνωστά τα ονόματα τους και θα μπορέσουν και οι ίδιοι να παρουσιαστούν με κάθε επισημότητα στον κόσμο του Άρη”.

To Top