ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονόμου στο PRESSARIS: “Ετοιμάζουμε πρόσκληση για τους ενδιαφερόμενους”

Το περαιτέρω βήμα αναφορικά με την “επόμενη μέρα” του Άρη, επιχειρούν στον Ερασιτέχνη, καθώς σήμερα το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Τετάρτης θα εκδοθεί ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία κάθε ενδιαφερόμενος για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μπορέσει να καταθέσει την πρόταση του.

Αναλυτικά όσα είπε στο PRESSARIS ο πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου: “Μόλις ολοκληρωθεί οι συναντήσεις που έχουμε με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΑΣ θα εκδώσουμε μία ανακοίνωση, το αργότερο αν όχι το βράδυ, αύριο το πρωί με την οποία θα δοθεί ένα χρονικό περιθώριο σε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει την πρόταση του για το ποδοσφαιρικό τμήμα”.

Αναφορικά με τις αποφάσεις της ΕΠΟ, αλλά και το διάστημα που θα έχει στη διάθεση του ο κάθε ενδιαφερόμενος, τόνισε: “Δυστυχώς παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση και δεν ξέρω αν δεν θα συνεχιστεί. Πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα για να προλάβουμε και να μην φτάσουμε στο περσινό σημείο του να “χτίζεται” η ομάδα τελευταία στιγμή. Ακόμα δεν ξέρουμε το περιθώριο, αλλά πιθανότατα μέχρι και το τέλος της άλλης εβδομάδας θα μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους”.

To Top