Οικονόμου στο PRESSARIS: “Το μνημόνιο, τα χρήματα Κάλας και η κίνηση της οικογένειας του Άρη για τον Χρηστίδη”

Η υπογραφή του μνημονίου και η άρση της διαγραφής του Νίκου Χρηστίδη ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Άρη.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Τάσο Οικονόμου, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος για τους όρους του μνημονίου τους οποίους αποδέχθηκε το διοικητικό συμβούλιο, ενώ χαρακτήρισε τιμή για τον Άρη την επιστροφή στην οικογένεια του συλλόγου του Νίκου Χρηστίδη.

Για το σημερινό διοικητικό συμβούλιο και το μνημόνιο: “Ο κ. Καλαϊτζίδης είχε τις τελευταίες μέρες το μνημόνιο, έθεσε τους όρους στους οποίους δεν είχαμε κάποια αντίρρηση, ούτε και να προσθέσουμε κάτι περαιτέρω.

Το διαβάσαμε σήμερα και πάλι στο διοικητικό συμβούλιο και αποφασίσαμε να συμφωνήσουμε με τους όρους. Η μόνη διαφοροποίηση το τελευταίο διάστημα ήταν η αύξηση του ποσοστού που αναλογεί στον Ερασιτέχνη από τα καθαρά έσοδα των εισιτηρίων.Από 20% στα μικτά έσοδα (πλην ΦΠΑ) θα παίρνουμε πλέον το 50% των καθαρών εσόδων. Έχουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια, όπως με Πανσερραϊκό και Καβάλα από τα έξι που απομένουν στο γήπεδο μας, από τα οποία ελπίζουμε να έχουμε αρκετά έσοδα από τα εισιτήρια”.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την έκβαση σε ότι αναφορά το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την οικογένεια Καλαϊτζίδη: “Μπορώ να πω ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Το μόνο που μένει είναι να επιτευχθεί η άνοδος, η εκκαθάριση και να οριστεί στο τέλος της χρονιάς από την γενική συνέλευση το μετοχικό κεφάλαιο. Η θέληση της πλευράς Κάλας είναι να μετοχοποιήσει τα χρήματα που θα βάλει. Αν υπάρξει άλλος επενδυτής, τότε θα επιστραφούν τα χρήματα που θα έχουν βάλει από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος”.

Για τον Νίκο Χρηστίδη και την απόφαση του ΑΣ Άρης να άρει την διαγραφή του από τα μητρώα του Ερασιτέχνη: “Τι είμαστε εμείς μπροστά στον Νίκο Χρηστίδη… Η προσφορά του στον σύλλογο είναι ανεκτίμητη. Τιμή μας να είναι μέλος του Ερασιτέχνη. Μακάρι να έρθει στο γήπεδο, να τον συναντύησουμε από κοντά και να μιλήσουμε μαζί του. Γνωρίζει καταστάσεις και έχει μία πλούσια εμπειρία εντός κι εκτός γηπέδων”.

To Top