ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονόμου: “Το αποτέλεσμα θα δείξει αν ο Άρης είναι μαγαζί …γωνία”

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου μίλησε για τις προτάσεις που υπάρχουν αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα των κιτρίνων.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Πέντε προτάσεις έχω στα χέρια μου. Θα το δείξει το αποτέλεσμα αν ο Άρης έγινε μαγαζί γωνία. Ο εκλεκτός εύχομαι να είναι αυτός που πρέπει. Σήμερα το βράδυ θα έχουμε συμβούλιο για να δούμε πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση. Μάλλον θα γίνει την Δευτέρα. Το σώμα θα αποφασίσει για το ποιος θα πάρει τα ηνία της ομάδας. Θα υπάρχουν κάποια χρονικά όρια στα οποία ο καθένας θα παρουσιάσει το πλάνο του και θα γίνουν ερωτήσεις. Στην συνέχεια ο καθένας θα ψηφίσει την πρόταση της αρεσκείας του.

Μάλλον θα πάμε στα δικαστήρια με τον Γιώργο Γαλανό. Είχαμε τα στοιχεία, δόθηκαν στους ορκωτούς, τα επεξεργάστηκαν και καταλήξαμε σε κάποια σημεία. Δεν ήρθαν στα χέρια μας τα παραστατικά που ζητάμε εδώ και καιρό και καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα. Θέλουμε να βρούμε λύση πλέον μέσω της νομικής υπηρεσίας. Από τις προτάσεις που μας έγιναν κανείς δεν αναφέρει ποσά, αυτά θα εκτεθούν στη γενική συνέλευση. Εκείνο το οποίο εμείς ζητάμε είναι ότι να γνωρίζουμε την οικομική δύναμη του καθενός και την φερεγγυότητα του και να μπορεί να βγάλει εις πέρας το πλάνο του. Σε περίπτωση κάποιος άλλος που πάρει την ομάδα και εφόσον αυτή αγωνιστεί στη Football League θα πρέπει να επιστρέψουν στον Άλεξ Κάλας το ποσό που έχει καταβάλει ο ίδιος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Νομίζω είναι ενήμεροι, θα έρθω σε επαφή με όλους μέσα στην εβδομάδα».

Για την πρόταση του Άραβα: «Αύριο περιμένουμε παραπάνω στοιχεία όπως μας είχε προαναγγείλει την Παρασκευή που μας κατέθεσε και επίσημα την πρόταση ο κ. Παπακωνσταντίνου»

Για τα μέλη που θα ψηφίσουν: «Θα ψηφίσουν μονάχα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη μετά από έναν χρόνο. Είναι κοντά στα 170-175. Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί μια λύση γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει.

Για τα ερωτήματα του Αντώνη Ζαμπέτα: «Θα απαντήσουμε στα ερωτήματα είτε γραπτώς είτε προφορικώς. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε τελικά αν θα καταθέσει πρόταση. Οι προτάσεις τόσο του ίδιου, όσο και του Αρβανιτίδη, αλλά και του Άραβα είναι για Football League. Για τον Γαλανό δεν γνωρίζω».

To Top