ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονόμου: “O Aρβανιτίδης δεν έκανε τίποτα απ΄όσα δεσμεύτηκε”

Ο  πρόεδρος του Α.Σ. Άρη Τάσος Οικονόμου μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Άρη.

«Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να αλλάζουν οι διοικήσεις στον Άρη πιο γρήγορα και από το… ίντερνετ.Δεν έκανε τίποτα ο Αρβανιτίδης από όσα δεσμεύτηκε γι΄αυτό προβήκαμε στην αλλαγή. Οι κρούσεις δεν είχαν γίνει. Ο Προτάσοφ ήρθε, όμως εμείς είχαμε προχωρήσει σε αλλαγή. Δεν ξέρω και αν ο Προτάσοφ θα είχε το ίδιο θέμα με τον Κάμπος που δεν μπορούσε να καθίσει ως ξένος στον πάγκο σε αυτήν την κατηγορία”, τόνισε αρχικά στον Αrena o πρόεδρος του ΑΣ.

Για την απόφαση να δοθεί η ομάδα στον Θεόδωρο Καρυπίδη: “Μιλήσαμε με τον κύριο Καρυπίδη και έχουν κλείσει οι παίκτες. Μας ανέφερε τα ονόματα και περιμένουμε σήμερα τις ανακοινώσεις”.

Για την απόφαση του δ.σ. του ΑΣ, η οποία αναιρεί αυτή της ΓΣ: “Μίλησα με τους νομικούς του Ερασιτέχνη. Το ποδόσφαιρο είναι ένα τμήμα όπως όλα τα τμήματα. Όπως άλλαξε από τον Γαλανό στον Κάλας και δεν έγινε συνέλευση για να παρθεί η απόφαση. Απλά εμείς για να έχει μεγαλύτερη αίγλη κάναμε γενική συνέλευση. Μίλησα με τον Καρυπίδη, ζήτησε ένα χρονικό περιθώριο να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του. Μας είπε είμαι έτοιμος να αναλάβω την ομάδα. Νομικά δε θα κινηθούμε για να διχάσουμε περισσότερο την οικογένεια για όσα έγιναν στη γενική συνέλευση επειδή κάποιοι ήξεραν ότι θα πάει οριακά το αποτέλεσμα. Έφυγαν με προπηλακισμούς και έτσι επηρεάστηκε το αποτέλεσμα”.

Για τα 30.000 ευρώ που ζητάει ο Κάλας: “Μιλήσαμε με τον κύριο Κάλας. Είναι μια υποχρέωση για μια δόση 30.000 από τη Νova. Επειδή τότε ήταν αυτός στο τιμόνι θεωρεί ότι του ανήκουν αυτά τα χρήματα. Θα μιλήσουμε με τον κύριο Κάλας και θα το κανονίσουμε”.

Για τη θητεία τους που λήγει στις 23 του μήνα: “Δεν είναι στην πρόθεσή μας να συνεχίσουμε δια βίου, να δούμε πως θα πάνε οι εξελίξεις, αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε να αναλάβει να υπάρχουν άνθρωποι στον ερασιτέχνη”.

“Πιστεύω από σήμερα με τον προπονητή και τους παίκτες θα τελειώσουμε, ένας κορμός υπάρχει, γιατί σε δυο βδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα πάμε καλά. Μίλησα με συνεργάτη του Καρυπίδη, που μου είπε ότι θα έρθει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι πράξαμε σωστά με την πλευρά Αρβανιτίδη, γιατί δεν υπήρχε άλλος χρόνος”, κατέληξε.

To Top