ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Άγγλοι για Ιωάννου: “Θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν τον Ιανουάριο, πηγαίνει στον Άρη”

Εκτός από την απόκτηση επιθετικού, στον Άρη αναζητούν και την προσθήκη ενός αριστερού μπακ, με τον Νικόλα Ιωάννου να είναι στο “κάδρο”.

Ο 25χρονος αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τον αγγλικό σύλλογο, όπως επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι.

Δημοσίευμα του footballleagueworld.co.uk, αναφέρει: “Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Ιωάννου, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Νότιγχαμ τον Ιανουάριο. Ο 25χρονος μπακ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά παρά την προσπάθειά του δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά στην Αγγλία.

Με τον Κρις Χάνγκτον ως προπονητή, δεν έχει επιλεχθεί στις τελευταίες αποστολές και μία αναχώρηση τον Ιανουάριο για τον Κύπριο μοιάζει ως η πλέον πιθανή.

Στην Φόρεστ, στις θέσεις των αριστερών μπακ, έχει μπροστά του, τους Γιούρι Ριμπέιρο και τον Γκαετάν Μπόνγκ, ως εναλλακτική επιλογή.

Ο 25χρονος αμυντικός θα πάρει μεταγραφή στον Άρη, που αυτή τη στιγμή είναι 2ος στο πρωτάθλημα και κοιτά να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για τον τίτλο”.

Ο Ιωάννου, αποτέλεσε επιλογή του πρώην προπονητή της Νότιγχαμ, Σαμπρί Λαμουσί, ο οποίος του έδωσε ευκαιρίες, όμως η απομάκρυνσή του την συνέχεια από τον πάγκο, άφησε τον Κύπριο αμυντικό εκτός αγώνων.

Ο Ιωάννου είναι προϊόν της ακαδημίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού πήγε στους «Κόκκινους Διαβόλους» στην ηλικία των έντεκα ετών, αλλά αποχώρησε για τον ΑΠΟΕΛ το 2014 και κατάφερε να κερδίσει πέντε Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Κύπρου

 

 

 

 

 

To Top