ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι άγνωστοι δεσμοί του γηπέδου “Γ.Παραλυκίδης” του Αιγινίου με τον Άρη! Ο θρυλικός Τσαντάρης, ο Αλεξιάδης και η αγάπη για τον “θεό του πολέμου”

Υπάρχουν άγνωστοι δεσμοί του γηπέδου του Αιγινιακού με τον Άρη! Η κιτρινόμαυρη ομάδα συνεχίζει το οδοιπορικό της στο γήπεδο “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου και το PRESSARIS ανασύρει από το συρτάρι της… ιστορίας, μια ενδιαφέρουσα σελίδα με έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα!

Το “Γιάννης Παραλυκίδης” όνομα του γηπέδου του Αιγινίου – έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς… Αρειανότοπους-, δόθηκε προς τιμήν του παράγοντα του Αιγινιακού Γιάννη Παραλυκίδη, του θρυλικού Τσαντάρη, ο οποίος δεν είναι σήμερα στη ζωή. Πρόκειται για έναν παράγοντα που οι παλαιότεροι τον γνώρισαν για τη μεγάλη του αγάπη για τον Άρη, αγάπη ανιδιοτελής και πολύχρονη! 

Ήταν η ψυχή του Αιγινιακού για πολλά χρόνια, αλλά η καρδιά και το μυαλό του ήταν στο γήπεδο Χαριλάου και στην πιο περήφανη ομάδα της Μακεδονίας, τον Άρη! Όποτε δεν είχε ματς η ομάδα της Πιερίας έδινε το παρών στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης, στην πρώτη γραμμή και ξεχώριζε για τις εκδηλώσεις αγάπης στον “θεό του πολέμου”.

Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια του Άρη, είχε σχέσεις με παίκτες, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους, ενώ ο ίδιος είχε σαφή προτίμηση σε προπονητές που προέρχονταν από την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πήγε στο Αιγίνιο προπονητές που τίμησαν την φανέλα του Άρη, όπως ο μεγάλος Αλέκος Αλεξιάδης, αλλά και οι Δεμίρης, Τζίμης Αλεξίου.

Επίσης δείγμα της μεγάλης του αγάπης για τον Άρη είναι το συμβολικό “κρέμασμα” των δελτίων του Γιώργου Σεμερτζίδη και του Γιάννη Μιχαλήτσου στον Αιγινιακό.

Στο… κιτρινόμαυρο “Γιάννης Παραλυκίδης”, ο Άρης θα κληθεί να συνεχίσει την αγωνιστική του αντεπίθεση, την ώρα που ο θρυλικός Τσαντάρης θα βλέπει από ψηλά, περιμένοντας να δει την αγαπημένη του ομάδα, να επιστρέφει στη φυσική της θέση… 

To Top