ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έντεκα που θα ανοίξουν τον δρόμο για την 18η νίκη…

Ο Δημήτρης Σπανός, έλαβε τις οριστικές του αποφάσεις, αναφορικά με τον τρόπο που θα παρατάξει τον Άρη σήμερα, ώστε, να φτάσει στην 18η του νίκη στο πρωτάθλημα…

Στο τέρμα θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, έχοντας μπροστά του τετράδα, τους Μανώλη Τζανακάκη και Πέτρο Κανακούδη στα άκρα, με τους Ούγκο Σόουζα και Γιώργο Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας.

Όσον αφορά την μεσοεπιθετική λειτουργία του Άρη, οι θέσεις για την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Δόξα Δράμας, έχουν «κλειδώσει».Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Συγκεκριμένα, στη μεσαία γραμμή, το κενό του τιμωρημένου Χουσείν Μουμίν, θα καλύψει αυτή τη φορά ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, αγωνιζόμενος στο πλευρό του Λευτέρη Ιντζόγλου.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα επωμιστεί το βάρος του σκοραρίσματος, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα αγωνιστεί βασικός, ενώ μία θέση έχει «κλειδώσει» και ο Μάρκος Ντούνης. Οι δύο που θα συμπληρώσουν την επιθετική τετράδα θα είναι οι Βαγγέλης Πλατέλλας και Γιάννης Πασάς, που εκτός απροόπτου θα εναλλάσσουν συνεχώς θέσεις, προκειμένου να δημιουργούν περισσότερα ρήγματα από τον άξονα.

Αυτό που θέλει ο Δημήτρης Σπανός, είναι η ομάδα του να είναι πολύ επθετική στο συγκεκριμένο ματς, να μην επιστρέψει στην ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Δόξα να κάνει το παιχνίδι της, με κατοχή, προκειμένου να πετύχει από νωρίς ένα γκολ, για να απλουστεύσει στη συνέχεια την υπόθεση νίκη.

To Top