ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έντεκα που θα πέσουν από την αρχή στην “μάχη” του ντέρμπι!

Η επιστροφή του Λούκας Σάσα επιτρέπει στον Τόλη Τερζή να επαναφέρει την ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, σχεδόν αυτούσια…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο προπονητής του Άρη δεν προτίθεται στο να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, καθώς όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, πως η μοναδική που θα γίνει συγκριτικά με το προηγούμενο ματς, είναι η δεδομένη του Λούκας Σάσα, που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στην διάθεση του προπονητή του αλλά και στο αρχικό σχήμα, στην μεσαία γραμμή, στο πλευρό του Χαβιέ Ματίγια.

Επί της ουσίας, φαίνεται πως ο Άρης θα παρουσιαστεί κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή, σχεδόν με την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 4-0 επί του Παναθηναϊκού, αλλά και του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σχεδόν, γιατί απουσιάζει ο Χουλιάν Κουέστα που είχε αγωνιστεί σε εκείνα τα δύο ματς, καθώς είναι τραυματίας, με τον Φαμπιάν Έμαν να τον αντικαθιστά κάτω από τα γκολπόστ.

Στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Φραν Βέλεθ, Λίντσεϊ Ροζ και Μιχάι Κόρχουτ.

Στην επίθεση, στην κορυφή θα είναι ο Μπράουν Ιντέγε, με τους Γιάννη Φετφατζίδη, Νικολά Ντιγκινί και Μπρούνο Γκάμα να κινούνται δίπλα και πίσω του…

ΤΟ PLAN B

Ο προπονητής του Άρη, στην πρόσφατη συνέντευξή του στην Nova, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα κάνει αλλαγές και δεν θα έχει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα, όμως στο μυαλό του υπήρξε και το εναλλακτικό πλάνο με τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή και έναν εκ των Ιντέγε ή Ντιγκινί για αρχή στον πάγκο.

Στο σενάριο αυτό, ερωτηματικό θα ήταν ο παρτενέρ των Ματίγια-Σάσα, καθώς οι επιλογές θα ήταν ανάμεσα σε Μαντίνι, Μπα και Ντουάρτε.

 

To Top