ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έξι ξένοι και το δίλημμα στα πλάνα του Μπούργος για την πρεμιέρα

Μπροστά σε ένα δεδομένο βρίσκεται ο Χερμάν Μπούργος που έχει άμεση σχέση με τα πλάνα του για την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό.

Ο κανονισμός σχετικά με τον αριθμό των ξένων που μπορεί να δηλώσει μια ομάδα στο φύλλο αγώνα προβλέπει πέντε ποδοσφαιριστές.

Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής του Άρη Μπούργος θα πρέπει να αποφασίσει για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μείνει εκτός ομάδας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό καθώς ο Άρης διαθέτει έξι.

Πρόκειται για τους Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Πάλμα, Ζερβίνιο, Γκρέι και Οντουμπάγιο. Οι δύο τελευταίοι έχουν αγγλικό διαβατήριο και μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση λογίζονται ως ξένοι.

Για τους Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Γκρέι και Πάλμα δεν τίθεται -όπως φαίνεται- θέμα επιλογής, οπότε το δίλημμα είναι ξεκάθαρο για τον Μπούργος, ανάμεσα στον Οντουμπάγιο που πήρε πολύ καλά κόντρα στην Μακάμπι και στον Ζερβίνιο, ο οποίος ανεβάζει στροφές.

Εδώ λοιπόν όλα είναι ανοιχτά…

Να υπενθυμίσουμε ότι και πέρσι υπήρχε ανάλογο ζήτημα, όταν ο Άρης είχε οκτώ ξένους: Ντένις, Φαμπιάνο, Λούμορ, Τζέγκο, Εντιαγέ, Ιτούρμπε, Άλι, Μπρούνο. Τότε όμως η επιλογή ήταν ευκολότερη. Συν τοις άλλοις ο Μπρούνο αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Άλι υπέστη σοβαρό τραυματισμό στις πρώτες αγωνιστικές, ενώ ο Ντένις έμεινε στην… εξέδρα.

To Top