Οι έφηβοι έτοιμοι σήμερα (22.00) για το… repeat κόντρα στον Μαντουλίδη!

Οι έφηβοι του Άρη είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλονίκης σήμερα (22.00) στο κλειστό της Μίκρας απέναντι στον Μαντουλίδη στον τελικό του φάιναλ φορ της ΕΚΑΣΘ και να κατακτήσει για τρίτη φορά το πρωτάθλημα σε τέσσερα χρόνια!

Ο Νίκος Δημητρίου και ο Γιώργος Κυριαζής είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τον Άρη και πάλι στην κορυφή. Έχουν προετοιμάσει τους παίκτες τους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι έμπειροι από τέτοια παιχνίδια, καθώς τα τελευταία χρόνια τα τμήματα υποδομής του συλλόγου έχουν φέρει μεγάλες επιτυχίες σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο και ξέρουν πως να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Αυτό άλλωστε αποτελεί το σημαντικότερο πλεονέκτημα που διαθέτει η ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες και παράλληλα με το πλούσιο ταλέντο, συνθέτουν δύο σημαντικά στοιχεία που φέρνουν τον Άρη κυρίαρχο σε αυτές τις ηλικίες τα τελευταία χρόνια.

Το 2009 και το 2011 που η εφηβική ομάδα κατέκτησε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη, πανηγύρισε αργότερα και την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, το οποίο φέτος ορίστηκε να διεξαχθεί στην Καβάλα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top