Οι έφηβοι πανέτοιμοι να υπερασπιστούν τον τίτλο! Πρώτο εμπόδιο αύριο (19.00) η ΧΑΝΘ

Για έβδομη συνεχόμενη φορά ο Άρης δίνει το παρών σε φάιναλ φορ πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ στους εφήβους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αγωνίζονται αύριο (20:00) κόντρα στην ΧΑΝΘ πρώτο κλειστό γήπεδο της Μίκρας με μοναδικό στόχο την πρόκρισή τους στον τελικό.

Το συγκρότημα των Δημητρίου, Κυριαζή έφτασε μέχρι εδώ έχοντας μόλις μία ήττα σε 17 παιχνίδια και θεωρείται από πολλούς το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι κίτρινοι άλλωστε τα επτά τελευταία χρόνια μετρούν ισάριθμες παρουσίες σε φάιναλ φορ και έχουν φτάσει στην κορυφή τρεις φορές. Όλα αυτά βέβαια μικρή σημασία έχουν καθώς η αυριανή αναμέτρηση κρύβει πολλές παγίδες και οι κίτρινοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αν θέλουν να μην πέσουν θύμα έκπληξης.

Τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές με τον Άρη να μετράει ισάριθμες νίκες (66-40, 69-72, 72-65). Η ΧΑΝΘ στηρίζεται κατά μεγάλο βαθμό στους Σαχπαζίδη, Γιαννάκη και Καλογεράτο ενώ πολύ καλή παρουσία έχει και ένα παιδί που προέρχεται από τον Άρη και αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην ιστορική ομάδα ο Βασίλης Σταματέλος.

Όσον αφορά τους Πρωταθλητές Ελλάδας θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα τραυματισμών στο αυριανό παιχνίδι και οι δύο προπονητές περιμένουν πολλά από τους Μποχωρίδη, Βεζένκοφ που είναι άλλωστε και πρώτοι σκόρερ της ομάδας.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στο PRESSARIS για το αυριανό παιχνίδι και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει χωρίς άγχος και μέσα από την καλή άμυνα να πάρει την πρόκριση για τον τελικό: “Παίζουμε με μία ομάδα που έχουμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι και πάνω κάτω ξέρουμε τις αδυναμίες της και που πρέπει να χτυπήσουμε. Αν είμαστε εμείς σοβαροί και συγκεντρωμένοι δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Είμαστε το φαβορί όμως θα πρέπει αυτό τον τίτλο να τον επιβεβαιώσουμε μέσα στο παρκέ γιατί αλλιώς δεν θα έχει καμία σημασία. Στόχος μας παραμένει το πρωτάθλημα όμως το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το αυριανό παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα και αν τα καταφέρουμε νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη”.

Το άλλο ζευγάρι του φάιναλ φορ είναι το Μαντουλίδης-ΠΑΟΚ και το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21:30.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top