«Οι αγώνες των πλέι-άουτ δεν έχουν σχέση με αυτούς του πρωταθλήματος»

Μπορεί πριν από 17 χρόνια τέτοια εποχή να μονομαχούσαν για τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, φέτος, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τον Άρη και τον  Παναθηναϊκό, καθώς αμφότεροι μάχονται για την επιβίωσή τους.

Οι «κίτρινοι» πήραν μία νίκη που ισοδυναμεί με… μισή παραμονή το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στη Νίκη Αιγινίου, εν αντιθέσει με τον αυριανό τους αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό, που έχασε στην Πάτρα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των «πράσινων», Γιάννης Καλμαζίδης, που σο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Άρη, τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων: «Όσο πλησιάζει το τέλος τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Ελπίζω πως θα αντιδράσουμε μετά την ήττα από την Παναχαϊκή. Οι αγώνες είναι κοντά μεταξύ τους και υπάρχει σωματική και πνευματική επιβάρυνση αλλά είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο της παραμονής. Έχουμε μπροστά μας τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Εάν τα νικήσουμε θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για την παραμονή»», για να προσθέσει, κάνοντας τη σύγκριση με τα ματς του πρωταθλήματος:

«Αυτοί οι αγώνες των πλέι άουτ γενικά δεν έχουν σχέση με τα ματς της κανονικής περιόδου. Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων των παικτών υπάρχουν οι παραστάσεις από τον αγώνα του Σαββάτου. Το ξεκίνημα θα είναι βασικό. Αν μπούμε καλά θα έρθουν οι παραστάσεις του αγώνα του Σαββάτου και θα μας βοηθήσει».

To Top