ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ακαδημίες του Άρη ανανέωσαν με τον Τσιούδα

Για ακόμα μία σεζόν οι ακαδημίες του Άρη θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον διατροφολόγο – διαιτολόγο Θανάση Τσιούδα.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση του «κιτρινόμαυρου» τμήματος: «Oι ακαδημίες του Άρη συνεχίζουν τη πετυχημένη συνεργασία με τον διατροφολόγο – διαιτολόγο Θανάση Τσιούδα. Μια συνεργασία που τη θεωρούμε απαραίτητη για τις μικρές ηλικίες ώστε όχι μόνο τα παιδιά να βάλουν στη ζωή τους τον αθλητισμό αλλά και τα θεμέλια για ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Αν δε μάθουν να τρώνε σωστά τώρα… πότε;

O Αθανάσιος Τσιούδας είναι απόφοιτος του τμήματος ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με μεταπτυχιακό (MSc) στην Κλινική Διατροφή.

Έχει επίσης εξειδίκευση στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED και το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, καθώς και εξειδίκευση στην αντιμετώπιση χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διατροφικής Ιατρικής (E.I.N.U.M.) Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310 286782».

To Top