ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι αλλαγές που σκέφτεται για το Αγρίνιο ο Παντελίδης…

Ο Σάββας Παντελίδης θα αλλάξει ορισμένα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα του Άρη που θα παρατάξει την ερχόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Κόντρα στον Παναιτωλικό οι αλλαγές θα είναι συγκεκριμένες για τον προπονητή του Άρη, κυρίως στις θέσεις από τις οποίες δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος, κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Εκτός του Ούγκο Σόουζα που προορίζεται για δεξί μπακ, τουλάχιστον αυτό έχει σκεφτεί ο Σάββας Παντελίδης, στα αριστερά της άμυνας θα επιστρέψει ο Μιχάι Κόρχουτ, αντί του Γιώργου Βαλεριάνου.

Πιθανή η επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα και του Μιτζέν Μπάσα, ενώ πολλοί είναι οι πιθανοί συνδυασμού επιθετικά για τους “κιτρινόμαυρους”.

Υπάρχει η σκέψη από πλευράς Σάββα Παντελίδη να ξεκινήσει από την αρχή του αγώνα τους Φετφατζίδη-Μαρτίνες με έναν εκ των δύο να πηγαίνει στα άκρα, καθώς ίσως μείνει εκτός ο Ντάνιελ Λάρσον.

Καταληκτικά, στην κορυφή της επίθεσης και πάλι η θέση παίζεται ανάμεσα σε Χαμζά Γιουνές και Νικολά Ντιγκινί με την απόφαση να “κλειδώνει” αν όχι σήμερα, τότε το αργότερο αύριο…

To Top