ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Τερζής για την αρχική ενδεκάδα…

Ο Τόλης Τερζής θα κοουτσάρει από τον πάγκο τον Άρη στον σημερινό αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να παρουσιάσει τους “κιτρινόμαυρους” ελαφρώς αλλαγμένους συγκριτικά με τον τελευταίο αγώνα του Μίχαελ Ένινγκ, την περασμένη Πέμπτη και τον αποκλεισμό-σοκ από την ουκρανική ομάδα.

Όσον αφορά το κέντρο, στα χαφ αναμένεται να βρεθούν ως δίδυμο οι Τζέιμς Τζέγκο και Λούκας Σάσα με τον Χαβιέ Ματίγια πιθανότατα να μένει στον πάγκο, καθώς ο Ισπανός έχασε σημαντικό μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και βρίσκεται λίγο πιο πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης από τους συμπαίκτες του.

Μεσοεπιθετικά δε θα αλλάξει κάτι σε σχέση με τον ευρωπαϊκό αγώνα: Μπροστά από τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Φακούντο Μπερτόγλιο, δεξιά ο Γιάννης Φετφατζίδης, αριστερά ο Μπρούνο Γκάκα και στην κορυφή της επίθεσης ο Κρίστιαν Λόπεθ.

Στην άμυνα, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης και Σάκιτς διεκδικούν θέσεις μπροστά από τον μόνο σίγουρο, Χουλιάν Κουέστα. Οι “κιτρινόμαυροι” προδόθηκαν από την άμυνά τους κόντρα στους Ουκρανούς και δεν αποκλείεται μετά την κακή κατάσταση που έδειξε πως είναι να υπάρξουν αλλαγές.

 

To Top