ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι ανάσες για τον Άρη στο πρόγραμμα των δέκα “τελικών”

Η επισημοποίηση του προγράμματος των πλέι οφ, επικύρωσε το γεγονός ότι ο Άρης θα μπει στην “μάχη” των δέκα “τελικών” έχοντας στο ξεκίνημα τις απαραίτητες ανάσες σε έναν μαραθώνιο, όπου ειδικά μέσα στο 2021, η κιτρινόμαυρη ομάδα είχε ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα.

Η πρώτη “ανάγνωση” δίνει την εικόνα, ότι ο Άρης θα αγωνιστεί σε πέντε βδομάδες τέσσερις φορές, έχοντας την δυνατότητα να παίζει τις Κυριακές. Αρχή την ερχόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, ενώ στην συνέχεια μεσολαβεί η διακοπή λόγω των εθνικών.

Στις 4 και στις 11 Απριλίου, όχι μόνο θα αγωνιστεί ανά βδομάδα, αλλά θα έχει την ευχέρεια να μην μετακινηθεί από την Θεσσαλονίκη, κόντρα σε Αστέρα και ΑΕΚ, αποφεύγοντας, όπως έγινε τις προηγούμενες βδομάδες τα συνεχόμενα ταξίδια. Ειδικά στο ματς με την ΑΕΚ, θα υπάρχει η συγκυρία της υποχρέωσης μεσοβδόμαδας της ΑΕΚ για το κύπελλο, η οποία θα αγωνιστεί σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων με τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη τετράδα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στις 18 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Στα αξιοσημείωτα του προγράμματος, το γεγονός ότι ο Άρης θα δώσει τρία ντέρμπι μεσοβδόμαδα, την Τετάρτη: με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όλα όμως εντός.

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα:

To Top