Οι αντίπαλοι της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών

Πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία η κλήρωση για όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων. Στην Κρήτη μαζί με Λιθουανία, Κροατία και Πολωνία από τις 8 έως τις 16 Ιουλίου η Εθνική Νέων Ανδρών (U20). Αναλυτικά όλες οι ελληνικές συμμετοχές.

Στο Φράιζινγκ της Γερμανίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/02) το μεσημέρι η κλήρωση για όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Νέων. Το “παρών” έδωσε εκεί ο ο Δήμος Ντικούδης, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνος εθνικών ομάδων, ο Ντίνος Σβερκούνος, γενικός διευθυντής της ΕΟΚ και η Σοφία Κλιγκοπούλου team manager της Εθνικής Γυναικών και της Εθνικής Γυναικών U20, ενώ επίσημη προσκεκλημένη της FIBA ήταν η Εβίνα Μάλτση.

Νέων Ανδρών
Η διοργάνωση που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό είναι το Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών U20, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο από τις 8 έως και τις 16 Ιουλίου. Εκεί η Ελλάδα θα έχει μαζί της στον Γ’ Όμιλο τις Λιθουανία, Κροατία και Πολωνία.

Εθνική Εφήβων
Η Εθνική Εφήβων θα αγωνιστεί στον Δ’ Όμιλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, το οποίο θα λάβει χώρα στη Νις από τις 2 μέχρι τις 30 Ιουλίου μαζί με Ισπανία, Ιταλία και Δανία.

 

To Top