Οι αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Σάκαρη σε Εστορίλ και Μαρόκο αντίστοιχα

Τους αντιπάλους τους έμαθαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη για τα τουρνουά σε Εστορίλ και Μαρόκο αντίστοιχα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Σήμερα (13.10 ώρα Ελλάδας) η Μαρία Σάκκαρη αρχίζει τους αγώνες της στο Marocco Open απέναντι στην Όλγα Ντανίλοβιτς, την οποία είχε αντιμετωπίσει πριν λίγες εβδομάδες στο Miami Open. Αυτή την φορά θα παίξουν στον 1ο γύρο του Marocco Open και ο αγώνας έχει οριστεί για την Τρίτη 30/4.

Η Σάκκαρη είχε κερδίσει με 1-6, 6-3, 6-4 την 18χρόνη κόρη του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς η οποία έχει ξεκινήσει σπουδαία την καριέρα της στο τένις.

Στο Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης πλέον η Μαρία θέλει διάκριση στο Μαρόκο για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και ν’ αποκτήσει θετική ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην Ευρώπη.

Αύριο (14.00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει την Πρωτομαγιά τους αγώνες του στο Estoril Open απέναντι στον Αργεντίνο Γκουίντο Αντρεότζι. Ο 27χρόνος αντίπαλος του που είναι στο No97 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε στον 1ο γύρο με 6-3, 6-3 του Ούγκο Ντελιέν και έτσι θα συναντήσει για 2η φορά μέσα στο 2019 τον Έλληνα.

Ο Τσιτσιπάς και ο Αντρεότζι είχαν παίξει τον Ιανουάριο στο Σίδνεϊ και τον Έλληνα να κερδίζει με 6-3, 6-4. Αυτή την εβδομάδα είναι στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης και θέλει το τουρνουά για να πάρει πόντους και να βελτιώσει την θέση του.

Το 2018 ο Τσιτσιπάς είχε φτάσει έως τα ημιτελικά στο Εστορίλ και είχε ηττηθεί από τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα ο οποίος κέρδισε και τον τίτλο.

To Top