Οι απίστευτοι διάλογοι με βρισιές και απειλές!

Σκηνές φαρ ουεστ εκτυλίχθηκαν στο ΔΣ της Superleague, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω των όσων πολύ άσχημων συνέβησαν. Βρισιές, κατηγορίες, και γενικά απίστευτοι διάλογοι που μόνο από ανθρώπους του αθλητισμού δεν περιμένεις.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους σημαντικότερους διαλόγους ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ωστόσο παραλείπουμε κάποιες άκρως υβριστικές εκφράσεις, καθώς δεν είναι δυνατόν να μεταφερθούν δημοσιώς τα όσα ακριβώς ειπώθηκαν.

Η ένταση άρχισε από μια τοποθέτηση του Νίκου Μαχλά προς τον Γιάννη Αλαφούζο στην οποία φέρεται να του είπε: «Κάνουμε μια προσπάθεια στον ΟΦΗ και εσείς κύριε Αλαφούζο δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα. Κακώς ήρθατε στο Ηράκλειο και δυναμιτίσατε την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Σας το είχε πει και η Αστυνομία».

 Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πρόλαβε να πάρει τον λόγο, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Ήρθα στη Λεωφόρο και ενώ το γνώριζες με άφησες απροστάτευτο χωρίς αστυνομία για να με σκοτώσουν. Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Εδώ δεν κάνατε τίποτα για το πανό. Πώς αφήσατε και πέρασε τέτοιο πανό;», φέρεται να είπε ο Μαρινάκης όντας εμφανώς εκνευρισμένος.

Με τον Αλαφούζο να απαντά: «Πήγα μέχρι και στην Εισαγγελία ο ίδιος για να υπάρχουν εισαγγελείς στο γήπεδο και να ληφθούν όλα τα μέτρα. Είναι ντροπή σου να τα λες αυτά εσύ», απάντησε ο ισχυρός άνδρας των πράσινων από την άλλη μεριά του τραπεζιού.

Οι διάλογοι της... παρακμής!

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ξανά ο Μαρινάκης ο οποίος φέρεται να είπε: «Κινδύνευσε όλη η ομάδα και εσύ δεν είπες ούτε μια συγνώμη. Του χρόνου θα έρθω εγώ ο ίδιος και θα σε γα…ω στη Λεωφόρο. Να το ξέρεις». Κατόπιν ήταν η σειρά του Αλαφούζου να μιλήσει και φέρεται να είπε: «Τελείωσες; Πάρε και καμιά ανάσα γιατί είσαι και χοντρός»,

Αυτή η κουβέντα έκανε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ακόμη πιο έξαλλο και σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν τότε που πήρε το ποτήρι με το νερό πάνω στον Αλαφούζο! Μάλιστα τα… σκάγια πήρε και τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα

Τότε τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο, οι βρισιές έπεφταν… βροχή από τις δύο πλευρές (πάντοτε σύμφωνα με όσους βρίσκονταν στο ΔΣ) και μετά από λίγο ένας άνδρας της σφαλείας του προέδρου του Ολυμπιακού που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα εισέβαλε την αίθουσα και χτύπησε στο πρόσωπο τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Κωνσταντίνου έπεσε από την καρέκλα του προ την μεριά που καθόταν ο Στράτος Σωπήλης.

Κάπου εκεί, ο Γιώργος Μποροβήλος διέκοψε την συνεδρίαση, με τον Μαρινάκη και τους περισσότερους εκπροσώπους των ΠΑΕ να αποχωρούν.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top