ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι… αποδράσεις από το Περιστέρι: Το “διπλό” του Τάτου, το σόου του Φέτφα και… μπόνους oι προκρίσεις στο Κύπελλο (videos)

Η έδρα του Περιστερίου, πάντα βάζει… δύσκολα, όμως ο Άρης έχει τον τρόπο του να φεύγει νικητής από το γήπεδο του Ατρόμητου.

Η προϊστορία με γηπεδούχο τον Ατρόμητο
Νίκες Ατρομήτου: 3
Ισοπαλίες: 7
Νίκες Άρη: 4

Ο Άρης ισοφάρισε δύο φορές πέρσι τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για να πάρει ισοπαλία, αλλά έχασε με ανατροπή στην έδρα του στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με 2-1 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Λίγες μέρες νωρίτερα ο Άρης είχε νικήσει 1-0 στο Περιστέρι στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου για να προκριθεί, αφού ήλθαν ισόπαλοι στη Θεσσαλονίκη. Στα τέσσερα λοιπόν παιχνίδια της περασμένης σεζόν δεν έκανε νίκη γηπεδούχος ομάδα.

Ο Ατρόμητος είναι αήττητος στα έξι τελευταία για το πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο Άρης νίκησε για τελευταία φορά στις 6 Απριλίου 2013, 1-0 στο Περιστέρι, κάνοντας βήμα παραμονής. Είναι η μοναδική νίκη του Άρη στα 11 τελευταία μεταξύ τους!

Ο Ατρόμητος έχει δηλαδή δύο νίκες στα τρία τελευταία στο Περιστέρι και είναι αήττητος σε αυτά. Ωστόσο δεν είχε νίκη στα οκτώ αμέσως προηγούμενα! Τα μισά παιχνίδια με γηπεδούχο τον Ατρόμητο, επτά από τα 14, έχουν λήξει ισόπαλα.

Θυμηθείτε παιχνίδια του παρελθόντος…

 


To Top