Οι αποκαλύψεις του Έλσνερ! Τι είπε στην Πολωνία για τον Άρη, τον Ηλιάδη, την κρίση στην Ελλάδα και τον κόσμο της ομάδας!

Η κρίση στην Ελλάδα είναι ο… χειρότερος αντίπαλος του Ροκ Έλσνερ, όπως τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στην Πολωνία λίγες μέρες μετά την οριστική του συμφωνία με τον Άρη και το τέλος του από την Σλασκ Βρότσλαβ, από την οποία έχει ακόμα λαμβάνειν χρήματα και αν δεν τα εισπράξει άμεσα θα προσφύγει στην FIFA!

Ο Έλσνερ είπε πολλά και ενδιαφέροντα στα πολωνικά μέσα ενημέρωσης για τον Άρη, τις διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Ηλιάδη, για το τι συνάντησε στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα…

Για την μεταγραφή του στον Άρη: “Την Πέμπτη ήμουν στην Θεσσαλονίκη για συζητήσεις με τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους μου. Συμφωνήσαμε και υπέγραψα συμβόλαιο για δύο χρόνια. Υπήρχαν προσφορές από άλλες ομάδες, και από την Πολωνία, αλλά δεν μου ταίριαζαν. Υπήρχε η πρόταση του Άρη, μια καλή πρόταση, από μια καλή ομάδα σε ένα πολύ όμορφο μέρος να ζεις. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη πόλη, οι οπαδοί ζουν για την ομάδα τους. Τη Δευτέρα (σ.σ. σήμερα) θα είμαι στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Άρη μου έδωσε δύο μέρες άδεια για να μαζέψω τα πράγματά μου”.

Για το τέλος της καριέρας του στη Σλασκ: “Η Σλασκ γνωρίζει πολύ καλά τι δεν πήγε καλά. Αυτό αποφάσισε ο προπονητής, αλλά ο πρόεδρος δεν ήθελε να φύγω. Περιμένω, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, να πληρωθούμε. Έχω στείλει δύο επιστολές στην Σλασκ. Θέλω να έχω εξοφληθεί μέχρι τέλη Ιουνίου. Δεν το έκαναν κι αν δεν το κάνουν μέσα στις επόμενες δύο, τρεις μέρες, θα προσφύγω στη FIFA. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένω. Θέλω απλά τα χρήματά μου από το εγγυημένο συμβόλαιο που είχα”.

Για το αν φοβάται στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης: “Αυτό είναι το πιο ανήσυχο. Στην Ελλάδα πάντως αν δεν σε πληρώσουν δύο μήνες, μπορείς να ολοκληρώσεις το συμβόλαιό σου. Πιθανώς θα υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Ο νέος πρόεδρος του Άρη που είπε ότι όλα τα χρήματα θα είναι εγγυημένα. Οι συνθήκες είναι φυσιολογικές. Ο πρόεδρος γνωρίζει τι μπορεί να αντέξει η ομάδα και μου είπε ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα με τις πληρωμές. Η πρόταση που είχα ήταν καλύτερη από αυτή στην Σλασκ, όχι πολύ, αλλά καλύτερη”.

Για το ότι ο Άρης πέρσι δεν έκανε καλή χρονιά: “Πέρσι όντως δεν έκανε καλή χρονιά, αλλά αν κοιτάξει κανείς περισσότερο, τα προηγούμενα πέντε χρόνια έχει παίξει με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μπάγερν Μονάχου, την Μάντσεστερ Σίτι. Είναι γνωστή ομάδα στην Ευρώπη. Είχαν παίξει και με την Γιαγκελόνια”.

Για τα πλάνα του στο άμεσο μέλλον: “Θέλω να μείνω και να παίξω δύο χρόνια στον Άρη, να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου. Πρέπει να μάθω και τη γλώσσα, έμαθα ότι τα ελληνικά είναι εύκολα… (με χιούμορ, γιατί… δεν είναι)”.

Πηγή: goal.pl

To Top