ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι απουσίες στο κέντρο της άμυνας και οι σκέψεις του Ένινγκ για την επίθεση…

Η αποστολή του Άρη θα ανακοινωθεί σήμερα, ωστόσο, υπάρχουν μερικά δεδομένα που προβληματίζουν τον Μίχαελ Ένινγκ για το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μετά την αποβολή του Δεληζήση κόντρα στον ΠΑΟΚ, την αποχώρηση του Βέλεθ, αλλά και τον τραυματισμό του Σόουζα (δεν είναι ακόμα έτοιμος), οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μόνο τους Ροζ και Μπαγκαλιάνη για τα στόπερ. Δίδυμο που κατά πάσα πιθανότητα αγωνιστεί σήμερα, για πρώτη φορά φέτος, καθώς ο Αμπού Μπα που χρησιμοποιήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ως βασικός στο κέντρο της άμυνας δεν είχε καλή εμφάνιση.

Το άλλο ερώτημα είναι η κορυφή της επίθεσης. Ο Ιντέγε… αποχαιρέτησε, όπως και οι Ντουρμισάι (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής), Λάρσον και Ντιγκινί που είχαν παίξει στο παρελθόν σε αυτή τη θέση. Ο Γερμανός καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε Διαμαντόπουλο, τον μοναδικό καθαρόαιμο φορ που έχει και Μαντσίνι που έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ στο πρωτάθλημα στη θέση αυτή.

Από εκεί και πέρα, στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, καθώς χθες συμφώνησαν Κουέστα, Ματίγια, Γκάμα και Κόρχουτ να παραμείνουν -αρχικά- σίγουρα μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

To Top