ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι αποφάσεις του Ένινγκ, οι απουσίες στην άμυνα και η επιστροφή του Κόρχουτ

Οι τραυματισμοί των Φραν Βέλεθ και Ούγκο Σόουζα διαφοροποιούν τα πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ για τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Ποια είναι τα δεδομένα; Ο Φραν Βέλεθ έχει υποστεί θλάση και έχει τεθεί νοκ άουτ, ο Ούγκο Σόουζα θα δώσει αγώνα δρόμου, δίχως κανείς να είναι βέβαιος πως θα προλάβει, καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τον Λίντσεϊ Ροζ, ενώ επιστρέφει ο Μιχάι Κόρχουτ.

Ο Ούγγρος δίνει τη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς θα επιστρέψει και θα αγωνιστεί και βασικός στην φυσική του θέση.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Βέλεθ στο πλευρό του Γιώργου Δεληζήση. Και αυτή τη στιγμή στον Άρη σκέφτονται, γνωρίζοντας πως ακόμα δεν μπορούν να υπολογίζουν τον Ούγκο Σόουζα.

Η χρησιμοποίηση του Αμπού Μπα στο ΟΑΚΑ ως στόπερ άφησε εν μέρει ικανοποιημένο τον Μίχαελ Ένινγκ, αλλά το ματς της Τετάρτης είναι πολύ πιο σημαντικό και κρίσιμο. Ενδεχόμενη επιστροφή του Λίντσεϊ Ροζ στο κέντρο της άμυνας είναι πολύ πιθανή.

Αν γίνει αυτό θα προκύψει τότε κενό στην άμυνα. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι στις αποστολές της ομάδας και είναι ο μόνος δεξιοπόδαρος μπακ, φύση και θέση, αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ έπαιξε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη θέση αυτή και ο Λούκας Σάσα.

 

 

To Top