ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι αποχωρήσεις στον Άρη με γνώμονα την κατάθεση πλήρους φακέλου για συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα

Με τη λύση της συνεργασίας με τον Κουζέλογλου, η διοίκηση φρόντισε να κλείσει άλλη μια υπόθεση ενόψει της προσπάθειας που κάνει για να είναι πλήρως τακτοποιημένη οικονομικά μέχρι τις 15 Ιουνίου όταν και θα καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ τον φάκελο συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα.

Από την αποχώρηση Κουζέλογλου ο Άρης θα έχει οικονομικό όφελος 15.000 ευρώ. Περίπου τα μισά από αυτά τα χρήματα αφορούν μισθούς που δεν θα πληρώσει στον παίκτη και τα άλλα μισά θα δοθούν από την πλευρά του παίκτη για τη μεταγραφή του στην Ορτέζ.

Υπενθυμίζεται ότι με το τέλος της συνεργασίας με τον Κουίντον Ντεκόζι, οι κίτρινοι γλίτωσαν άλλα 10.000 δολάρια που θα έπρεπε να δώσουν στον Αμερικανό, ενώ σημαντικό ποσό (πάνω από 20.000 δολάρια) εξοικονομήθηκε και από την αποχώρηση του Τζαμάλ Σούλερ.

Παράλληλα αυτοί οι τρεις παίκτες είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και πλέον οι κίτρινοι θα επιχειρήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα είτε να εξοφλήσουν, είτε να διακανονίσουν τις οφειλές προκύψουν προς τους υπόλοιπους παίκτες, ώστε στις 15 Ιουνίου να είναι πλήρης ο φάκελος συμμετοχής που θα κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ για το επόμενο πρωτάθλημα.

Κυρίως η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στους Ντραγκίτσεβιτς, Μιλόσεβιτς και Τσάλμερς, που έχουν και τα μεγαλύτερα συμβόλαια από τους παίκτες που συνεχίζουν.

To Top