ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι αριθμοί για το Κολοσσός-Άρης και το ρεκόρ για… έξι κιτρινόμαυρους

Αναμέτρηση με… φόντο την τετράδα στο «Βενετόκλειο» καθώς ο Άρης με ρεκόρ 12-9 είναι τέταρτος ενώ ο Κολοσσός Η Hotels με 11-10 πέμπτος. 

Οι Ρόδιοι μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες στην έδρα τους απέναντι στον Άρη, με τον Κολοσσό να έχει συνολικά επτά νίκες στις 10 μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Ρόδο.

Στον πρώτο γύρο ο Άρης είχε επικρατήσει με 84-60 (Ντρατγκίσεβιτς 21 – Ρέλεφορντ 16) με το +24 να αποτελεί τη μεγαλύτερη διαφορά σε νίκη του Άρη κόντρα στον Κολοσσό.

Δείτε τα σχετικά στατιστικά όπως τα ανέβασε ο ΕΣΑΚΕ:

* Τους 250 πόντους στη σεζόν θα φτάσει ο Γιοβόντε Ρέντικ σημειώνοντας έναν ακόμα. Επίσης με τρία εύστοχα δίποντα θα φτάσει τα 100 εύστοχα στη σεζόν.

 

* Ο Χρήστος Σαλούστρος θα συμπληρώσει τις 100 εύστοχες ελεύθερες βολές αν ευστοχήσει σε ακόμα έξι. Επίσης με ένα εύστοχο τρίποντο θα φτάσει τα 50.

 

* Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος χρειάζεται ακόμα επτά εύστοχα δίποντα για να συμπληρώσει τα 400 εύστοχα στην καριέρα του στην STOIXIMAN.GR Basket League.

 

* Τα 50 ριμπάουντ θα φτάσει ο Μιχάλης Λιάπης αν μαζέψει ακόμα δύο.

 

* Ο Βασίλης Ξανθόπουλος χρειάζεται ένα ακόμα κλέψιμο ώστε να φτάσει τα 414 και να «πιάσει» τον Νίκο Χατζή στην έβδομη θέση των κορυφαίων «κλεφτών» στην ιστορία της λίγκας.

 

* Τρεις πόντους θέλει ο Θοδωρής Ζάρας ώστε να συμπληρώσει τους 1.400 πόντους στην καριέρα του στην STOIXIMAN.GR Basket League. Επίσης θα συμπληρώσει τις 200 ασιστ αν μοιράσει ακόμα πέντε.

 

* Μέ πέντε εύστοχες βολές ο Βασίλης Καββαδάς θα συμπληρώσει τις 200 εύστοχες στη λίγκα. Επίσης με τρία αμυντικά ριμπάουντ θα φτάσει τα 250 αμυντικά.

 

* Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θα φτάσει τα 550 αμυντικά ριμπάουντ αν μαζέψει ακόμα δύο.

 

* Επτά ριμπάουντ θέλει ακόμα ο Βασίλης Σίμτσακ ώστε να φτάσει τα 950 στο πρωτάθλημα. Επίσης θέλει δύο ασιστ για τις 150.

 

* Ο Σπύρος Μουρτος θέλει πέντε ασστ για να φτάσει τις 150 και ένα κλέψιμο για τα 50 με τα χρώματα του Άρη στην STOIXIMAN.GR Basket League.

To Top