Οι αριθμοί της 5ης αγωνιστικής των Playoffs και της 4ης των Playouts

Η 5η αγωνιστική των playoffs και η 4η των playouts ολοκληρώθηκαν με τη Super League να παρουσιάζει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.

Αναλυτικά:

Με ένα συναρπαστικό αγώνα στα Γιάννενα ολοκληρώθηκε το τριήμερο στο πρωτάθλημα Super League Interwetten και μάλιστα το δεύτερο από τα πέντε γκολ που επιτεύχθηκαν, αυτό του Λάζαρου Ρότα ήταν το 500ο στη σεζόν.

Λίγο νωρίτερα το 500ο γκολ είχε πανηγυρίσει προσωρινά ο Μανώλης Σάλιακας, αλλά το VAR το ακύρωσε. Έχει μπει συνολικά 503 γκολ σε 212 αγώνες.

Τα Playoffs έφτασαν στα μισά, αν και εκκρεμεί ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ήττα, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκη και ο ΠΑΟΚ ισοπαλία.
Αρκετοί ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν στρογγυλό αριθμό αγώνων…

400… αγώνες στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Κώστας Γιαννούλης. Ο 35χρονος πλέον αμυντικός του ΟΦΗ, ο πρώτος στην ιστορία που πέρασε τους 300 αγώνες μόνο στη Super League, έχει αναλυτικά: 347 αγώνες σε πρωταθλήματα, 40 στο Κύπελλο Ελλάδας και 13 στα Κύπελλα Ευρώπης.

300… αγώνες σε συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, και το συνδύασε με το 30ο του γκολ στη Super League. Ο 30χρονος επιθετικός έχει 224 αγώνες σε πρωταθλήματα, 43 σε Κύπελλα και 33 στα Κύπελλα Ευρώπης. Όλα αυτά παίζοντας σε τέσσερις χώρες, Ελλάδα, Γαλλία, Βέλγιο και Κύπρο.

200… συμμετοχές στη Super League συμπλήρωσε ο Κώστας Φορτούνης. Περίμενε πολύ καιρό με τον τραυματισμό του να τον έχει κολήσει στις 198, αλλά μπαίνοντας αλλαγή με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έπιασε το διακοσάρι. Οι 176 είναι με τον Ολυμπιακό και οι 24 με τον Αστέρα Τρίπολης.

100… αγώνες στη Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού έφτασε ο Γιώργος Μασούρας. Είναι ο 81ος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League που φτάνει διψήφιο αριθμό αγώνων.

100… φορές έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημους αγώνες ο Στράτος Σβάρνας. Ο 25χρονος αμυντικός έχει με τα κιτρινόμαυρα 64 αγώνες στη Super League, 3 στη Β’ κατηγορία, 21 στο Κύπελλο Ελλάδας και 12 στα Κύπελλα Ευρώπης.

100… αγώνες σε συλλογικό επίπεδο συμπλήρωσε ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 22χρονος φορ έχει 51 αγώνες με τον Παναθηναϊκό και 49 με το Λεβαδειακό. Έχει 68 ματς στη Super League, 19 στη Β’ κατηγορία και 13 στο Κύπελλο Ελλάδας.

To Top